1

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- Ταξιδεύεις το Χειμώνα Προετοιμάσου!

 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- Ταξιδεύεις το Χειμώνα Προετοιμάσου!

 
Δελτίο Τύπου ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) – Ημερομηνίες Αιτήσεων

Ημερομηνίες Αιτήσεων Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

 

 

Κατεβάστε την ανακοίνωση για τις ημερομηνίες των αιτήσεων εδώ

Για περισσότερες Πληροφορίες για το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) πατήστε εδώ

 
6ή Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού (Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής)

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

 

 

                                    

                  ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΑΦΝΗΣ

                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 65 ΔΑΦΝΗ

                                        210-9700300

                                       ΩΡΑ : 10:30 π.μ

 

 

 

 

       ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

                ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 14 ΥΜΗΤΤΟΣ

                                210-7629770               

                              ΩΡΑ 10:30 π.μ                                             

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
5η Δεκεμβρίου Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού

 

Με αφορμή τη  σημερινή ημέρα ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας ως ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ του δήμου μας στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μας, από την αρχή της ύπαρξής μας ως ομάδα έως και σήμερα, ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ του έργου μας, στην προσπάθειά μας να απαλύνουμε την αγωνία των συνανθρώπων μας, οι οποίοι δοκιμάζονται λόγω οικονομικής κρίσης.


Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη με το ψήφισμα 40/212 της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στις 17 Δεκεμβρίου του 1985.

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ δεν είναι απλά ένας όρος. Αποτελεί στάση ζωής, που ενστερνίζεται ιδιαίτερες αξίες όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η συλλογική συμμετοχή. Είναι η αυθόρμητη και ανιδιοτελής προσφορά ανθρώπινης ενέργειας και η ηθελημένη παροχή υπηρεσιών.

                         
ΓΕΩΡΓΙΑ Γ. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
  ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
Ανακοίνωση Κοινωνικού Παντοπωλείου – ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Α ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2019

ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

 (ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)

(εκτός των δικαιούχων του Β πενταμήνου 2018)

από 17 – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Α` Κ.Α.Π.Η  ΔΑΦΝΗΣ

Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος, 8:00 π.μ-13:00μ.μ

 Πληροφορίες-Ενημέρωση: 210 9700300

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (για όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού)

 

 1. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (για όλους) & Άδεια Διαμονής σε ισχύ (μόνο για αλλοδαπούς Τρίτων Χωρών).
 2. Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Φορολογίας και Ε1 (για όλους).
 3. Πιστοποίηση διεύθυνσης κατοικίας με αντίγραφο πρόσφατου Λογαριασμού ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή τηλεφωνίας (κινητής ή σταθερής) στο όνομα του αιτούντα ή συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας σε ισχύ μαζί με λογαριασμό στο όνομα του ιδιοκτήτη (για όλους).
 4. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 5. Πρόσφατη ΒΕΒΑΙΩΣΗ Ανεργίας από ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας που δηλώνεται ως άνεργο.
 6. Πιστοποιητικό Αναπηρίας σε ισχύ από αρμόδια επιτροπή (μόνο για αναπηρία 67% και άνω).
 7. Έντυπα Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 13 GDPR υπογεγραμμένα από τον αιτούντα (διατίθενται στα σημεία παραλαβής των αιτήσεων)

 

Για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) απαιτείται:

 1. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (για όλους) & Άδεια Διαμονής σε ισχύ (μόνο για αλλοδαπούς Τρίτων Χωρών).
 2. Η προσκόμιση της αίτησης και της έγκρισης του ΚΕΑ
 3. Έντυπα Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων  σύμφωνα με το άρθρο 13 GDPR υπογεγραμμένα από τον αιτούντα (διατίθενται στα σημεία παραλαβής των αιτήσεων).

 

Η επιτροπή ελέγχου των αιτήσεων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε επιπλέον δικαιολογητικό ή διενέργεια κοινωνικής έρευνας εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο.

Για την αίτηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – ΑΠΟΣΤΟΛΗ πατήστε εδώ

Κατεβάστε την Ανακοίνωση εδώ

 

 

 
Ξεκίνησε η Σχολή Γονέων του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης Υμηττού

 

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπουζιάνη ξεκίνησε χτες για την νέα χρονιά, η σχολή γονέων του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης Υμηττού με πρώτο θέμα «Τα όρια στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Νικόλαος Ντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης Υμηττού Δημήτρης Καρακώνης, και οι Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Νάνου Παναγιώτα, Αθανασοπούλου Κατερίνα, Νούλης Ιωάννης και Βεσκούκης Χρήστος.

Ευχαριστούμε τις εργαζόμενες ψυχολόγους του Οργανισμού κ.κ Νικολοπούλου και Καλογεροπούλου για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους.

 

Ο Διευθυντής του ΟΚΠΔΥ

Καμάτσος Ιωάννης

 

Φωτογραφικό υλικό :
Δελτίο Τύπου “ΤΗΝΙΑΚΟΙ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΕΣ“

 

Η συμμετοχή των Τηνίων μαρμαρογλυπτών στο ΕΤΟΣ ΧΑΛΕΠΑ ήταν επιβεβλημένη, για δύο λόγους: να υπενθυμίσει το τεράστιο έργο και τη σημαντική καλλιτεχνική προσφορά του κορυφαίου Έλληνα γλύπτη, Γιαννούλη Χαλεπά και να τη συνδέσει με το σύγχρονο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και για να επιβεβαιώσει, ότι, η ΤΗΝΙΑΚΗ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑ, δίκαια εγγράφηκε το 2015, στους καταλόγους της άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας, της UNESCO, καθώς, οι σημερινοί καλλιτέχνες-μαρμαρογλύπτες αναδεικνύονται άξιοι συνεχιστές και θεματοφύλακες της παράδοσης, παράγοντας πολιτιστικό προϊόν, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής και βασισμένο στην ιερή παρακαταθήκη των προγόνων μας.

 

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς του Δήμου Τήνου, παρουσιάζουν την έκθεση «Τηνιακοί Μαρμαρογλύπτες » στο Μουσείο Γεωργίου Μπουζιάνη στη Δάφνη (Γεωργίου Μπουζιάνη 27-31), το διάστημα 13 Δεκεμβρίου 2018 έως 13 Ιανουαρίου 2019.

Καλούμε όλους τους φίλους της τέχνης και του πολιτισμού να παραστούν στα εγκαίνια που θα γίνουν τη Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ.

Ο Δήμος Τήνου και το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, ακολουθώντας εξωστρεφή πολιτική στην προβολή του παραγόμενου καλλιτεχνικού έργου, παρουσίασε την έκθεση « Τηνιακοί Μαρμαρογλύπτες» στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, στην Πινακοθήκη του Δήμου Ιωαννιτών και θα φιλοξενηθεί και στην Καρύταινα Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης στο Μουσείο Γ. Μπουζιάνη:

 

 • Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσείου, θα γίνει η προβολή της ταινίας «Αυτοί που τόλμησαν- Γιαννούλης Χαλεπάς» σε σκηνοθεσία Κώστα Μαχαίρα και παρουσίαση Κώστα Δανούση.
 • Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 6:00 μ.μ., θα στηθεί Εργαστήρι Μαρμαρογλυπτικής στο Μουσείο, με την παρουσία του Ακαδημαϊκού Μανόλη Ι. Κορρέ και στις 8:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο η τεχνοκριτικός και επιμελήτρια εκθέσεων, Ελένη Κυπραίου, θα μιλήσει με θέμα: » O Ρευστός χρόνος» στο έργο των Χαλεπά και Μπουζιάνη.

 

 Φίλιππος Φόρτωμας                                                                                                                               Εμμανουήλ Σώχος

  Πρόεδρος ΟΠΑΔΥ                                                                                                                               Αντιδήμαρχος Τήνου

                                                                                                                               Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου

                                                                                                                                                    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ

 

Κατεβάστε στην Πρόσκληση εδώ

Facebook Event

 
Δημόσια Διαβούλευση συγκρότησης Φιλοζωικής Επιτροπής (Φ.ΕΠ.Δ.Υ)

 

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού με απόλυτο σκοπό την προαγωγή της υπεύθυνης διαχείρισης και της ευζωίας των δεσποζόντων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς της πόλης μας, βάσει του Ν.3852/2010, Μέρος Β’, Κεφάλαιο Γ’, Άρθρο 70 «Πρόγραμμα Καλλικράτης» περί συγκρότησης Επιτροπών, προτίθεται να συγκροτήσει Επιτροπή Ζωοφιλίας. Γι΄αυτόν τον λόγο καλεί όσες – όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον, ως τακτικά – αναπληρωματικά μέλη της παραπάνω Επιτροπής.

Στην Επιτροπή μπορούν να συμμετέχουν δημότισσες-ες, δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, υπάλληλοι της αρμόδιας διεύθυνσης του δήμου (Υπηρεσία Πρασίνου, σύμφωνα με τον ΟΕΥ του δήμου μας)καθώς και ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της Επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής (σύλλογοι, οργανώσεις, σωματεία),οι οποίοι πρέπει να έχουν την έδρα τους ή να διαθέτουν παράρτημα εντός των διοικητικών ορίων του δήμου. Οι φορείς πρέπει αφενός να είναι ενεργοί (να έχουν αναπτύξει συναφή με το αντικείμενό τους δραστηριότητα κατά την τελευταία πενταετία) και αφετέρου να έχουν συσταθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν την είσοδό τους στη Ζωοφιλική Επιτροπή.

Οι αρμοδιότητες της Ζωοφιλικής Επιτροπής μεταξύ άλλων θα είναι:

-Συνεργασία με την πενταμελή επιτροπή του δήμου, η οποία συστήθηκε στις 29/12/2017 με απόφαση Δημάρχου, Αρ. Απόφ.699 με σκοπό την παρακολούθηση του προγράμματος « δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία ζώων από την εκμετάλλευση και τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις διατάξεις  του ν.4039/2012 και όπως αυτός έχει αντικατασταθεί και ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 46 του ν.4235/2014

-Συνεργασία με την Περιφέρεια, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διεύθυνση Προστασίας των ζωων, φαρμάκων και κτηνιατρικών εφαρμογών του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκροτησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

-Ευαισθητοποίηση/ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών στο ζήτημα της Ζωοφιλίας με διοργάνωση ελεύθερων συζητήσεων, εκδηλώσεων, επιμορφωτικών προγραμμάτων κ.λ.π.

-Επεξεργασία και κατάρτιση, σε συνεργασία με τον δήμο, Σχεδίου Δράσης και εφαρμογής αυτού.

-Εισήγηση προτάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικές με ζητήματα Ζωοφιλίας.

 

Η Ζωοφιλική Επιτροπή θα είναι άμισθη και οι υπηρεσίες της θα είναι εθελοντικές. Ο πρόεδρος, τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής θα οριστούν μετά το πέρας της Δημόσιας Διαβούλευσης στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η έναρξη της Δημόσιας Διαβούλευσης ορίζεται την Πέμπτη 6/12/2018 με χρονική διάρκεια δεκαπέντε ημερών (15) έως την Πέμπτη 20/12/2018.

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής στη Ζωοφιλική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10.00–12.00 στο Δημαρχείο Υμηττού, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, στον 1ο όροφο, στο γραφείο Εθελοντισμού , κ. Κανέλα Σαβοπούλου,τηλ.2132037815,

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωρώντας στη συγκρότηση της ως άνω Επιτροπής αποσκοπεί στην προστασία και ευζωία των «μικρών μας φίλων» ξέροντας ότι τα προβλήματα τους μας αφορούν όλες και όλους, αφού αντανακλούν στην ποιότητα ζωής και όσων δεν φιλοξενούν ζώα.

 

Ο απόλυτος σεβασμός και η αρμονική συνύπαρξη δεν είναι πολυτέλεια, είναι μέτρο πολιτισμού και ανθρωπιάς.

 

       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
           ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

 
30η Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 07.12.2018

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των  άρθρων    72 και 75  του  Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν.4071/2012  όπως ισχύουν, σας καλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Δάφνης, Έλλης 16 & Κανάρη, τη    Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 10:00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:

 

 1. Έγκριση 2ου πρακτικού του έργου «Εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας μετά των απαιτούμενων λοιπών εργασιών στον 7ο παιδικό σταθμό επί των οδών Πλούτωνος και Βότση στη Δ.Κ. Δάφνης (συν.) και κατακύρωση ή μη του έργου στο μειοδότη
 2. Έγκριση Πρακτικού Κληρώσεως Επιτροπής ΜηΜΕΔ του Ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ»
 3. Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων επί υποθέσεων του Δήμου.

 

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας στη παραπάνω συνεδρίαση, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα την Ειδική Γραμματέα της Επιτροπής.

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

     ΜΙΧΑΗΛ  Ι.  ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
Ευχές Δημάρχου για το νέο Έτος.

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ethnosim ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Δάφνη  ​​​​ 31-12-2018

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ      ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΔΗΜΟΣ  ​​​​ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​​​   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ​​ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ​​ ΣΧΕΣΕΩΝ

​​ Ταχ. Διεύθυνση: Έλλης 16 & Κανάρη

​​ T.K.  ​​ ​​​​ 172 35

​​ Tηλ: 213 208 5525

​​ FAX: 210 9750614​​ 

 

 

 

 

Ευχές​​ Δημάρχου​​ Δάφνης – Υμηττού​​ για το​​ Νέο Έτος

«Το Νέο Έτος,​​ ​​ ας​​ ​​ αποτελέσει μια χρονιά,​​ ​​ πιο ελπιδοφόρα, με ειρήνη και ευημερία για όλους, με προοπτικές και ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για τους νέους μας, ​​ με​​ ​​ ευοίωνο και πιο σίγουρο μέλλον για​​ την πατρίδα​​ μας.​​ 

Το 2019,​​ ας είναι έτος​​ μετουσίωσης,​​ των​​ ​​ ευχών​​ σε πράξεις,​​ των λόγων​​ σε έργα,​​ της ελπίδας​​ ​​ σε πραγματικότητα.​​ 

​​ Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία,​​ αγάπη,​​ χαρά​​ και​​ υγεία!​​ 

Χρόνια πολλά!».

       ​​​​ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ​​ 

       ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ​​ 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!