Μήνυμα Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Νικόλαου Ε. Τσιλίφη για το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2024

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2024, 18:55

image_pdfimage_print

Για τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού ο Πολιτισμός αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Ακόμη περισσότερο είναι μια μόνιμη προτεραιότητα. Δεν εξαντλείται στους 4 μήνες έντασης του καλοκαιριού αλλά εξαπλώνεται όλους τους μήνες και όλες τις ημέρες του χρόνου. Οι δραστηριότητες όμως του καλοκαιριού είναι ο κολοφώνας αυτής της επιλογής μας. Είναι η περίοδος κατά την οποία οφείλουμε να καταθέσουμε και να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και τις προτάσεις μας για τον Πολιτισμό, ως απαραίτητο συμπλήρωμα της ταυτότητάς μας, το ποιοι και ποιες ακριβώς είμαστε και σε τι αποσκοπούμε να αναδειχθούμε.

Κορωνίδα αυτής της προσπάθειας είναι το “Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων”. Στις 120 ημέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ θα παρακολουθήσουμε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που δίνουν το στίγμα του οράματος που κουβαλάμε. Όλες χαρακτηρίζονται από ποιότητα και μεστότητα περιεχομένου, άρτια καλλιτεχνική δημιουργία, άψογη τεχνική υλοποίηση. Αποτελούν την απαραίτητη ψηφίδα που συμπληρώνει, καθοριστικά ας μου επιτραπεί να πω, το συνολικότερο πολιτιστικό ψηφιδωτό που δημιουργείται αυτό το καλοκαίρι σε όλη την χώρα. Από το Καστελόριζο μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους και όσες προετοίμασαν, έκτισαν και υλοποίησαν το εφετινό “Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων”. Εύχομαι καλή επιτυχία στις παραστάσεις του και υπόσχομαι πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Νικόλαος Ε. Τσιλίφης

Facebooktwitterpinterestlinkedin