Συνέντευξη Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Τάσου Μπινίσκου στο Alert Tv και την εκπομπή Αυτοδιοίκηση Live με τον Βαγγέλη Φανίδη

Δημοσίευση: 17 Ιουλίου 2023, 10:56

image_pdfimage_print

Με επίκεντρο το ζήτημα στα Θέατρα Βράχων και με το βλέμμα στραμμένο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ειλικρίνεια και σαφές πρόγραμμα, απάντησα στην ερώτηση του παρουσιαστή – δημοσιογράφου Βαγγέλη Φανίδη, με τη μακρά πορεία και στο χώρο της αυτοδιοίκησης, για το όραμά μας για την επόμενη 5ετή θητεία.

* Με την κοσμογονία έργων στην πόλη μας, με έργα υποδομών σε εξέλιξη, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την πρέπουσα βαρύτητα στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αναβαθμίζοντας και τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας, πέραν όλων των βρεφονηπιακών σταθμών στους οποίους έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και επιπλέον έξι δημοτικών σχολείων όπου είτε έχει ολοκληρωθεί είτε βρίσκεται σε εξέλιξη η ενεργειακή τους αναβάθμιση. 

* Θα επιμείνουμε στην πρόληψη που αφορά την υγεία των πολιτών μας και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, μέσα από τα ΚΕΠ Υγείας και τα Δημοτικά Ιατρεία.

* Ένα μεγάλο στοίχημα που έχει ξεκινήσει και θέλουμε να ολοκληρώσουμε είναι η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ 

* Θα συνεχίσουμε να “κυνηγάμε” όλα τα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ζωής της πόλης μας. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να λάβουμε χρηματοδοτήσεις ύψους περίπου 40 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, που έχουν διατεθεί ήδη σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί και σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια αγάπη και πάθος για τον Δήμο μας, πρώτα απ’ όλους εγώ, αλλά και όλη η Δημοτική Ομάδα μας, πάνω στα έργα που έχουν ξεκινήσει, ενώ προγραμματίζουμε και την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο, εφόσον μας εκλέξει ο λαός της Δάφνης και του Υμηττού. Είμαστε ΕΔΩ στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών, είμαστε κυριολεκτικά “πάνω” από τους εργολάβους και τους κατασκευαστές για να ολοκληρωθούν εγκαίρως τα έργα που έχουν ξεκινήσει. Περάσαμε όλοι μια ενεργειακή και υγειονομική κρίση πρωτόγνωρη. Στους Δήμους αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα της υποστελέχωσης, όμως παρόλα αυτά ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, χάρη στους ανθρώπους, τους εργαζομένους που στέκονται δίπλα μας και στις δυσκολίες. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin