Δελτίο τύπου – Επανέναρξη λειτουργίας της δια ζώσης εκπαίδευσης της Πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης» – ΝΕΑ Ενημέρωση 07.12.2022

from to
ScheduledΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Δημοσίευση: 7 Δεκεμβρίου 2022, 16:35

image_pdfimage_print

Συνέχιση λειτουργίας της δια ζώσης εκπαίδευσης της Πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση (ΟΠΣ 5002212)»

Σε συνέχεια της επιτυχούς λειτουργίας του κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας,

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν και για το νέο έτος τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ με καινούργια προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στόχος του Δήμου μας παραμένει η έμπρακτη υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η ασφαλής λειτουργία της για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα, παρακαλούνται να αποστείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά εδώ (με την επισύναψη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου). Εναλλακτικά μπορούν να παραδώσουν τα παραπάνω έγγραφα στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας στη διεύθυνση Έλλης 16 & Κανάρη.

«ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ»

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης

Βαρβάρα Αικατερίνη Καρακώνη

Κατεβάστε την ανακοίνωση εδώ

Κατεβάστε το δελτίο τύπου εδώ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ

Facebooktwitterpinterestlinkedin