Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης – Υμηττού στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)

Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2023, 17:11

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) και τα Δημοτικά Ιατρεία, εκφράζουν την  ευγνωμοσύνη  τους προς το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), τόσο για την άμεση κινητοποίησή του σε κάθε κάλεσμά μας για συλλογή Μονάδων Αίματος και κυρίως για την έγκαιρη κάλυψη των έκτακτων αναγκών  αίματος που προέκυψαν στους συμπολίτες μας, όσο και για την άψογη  συνεργασία μας σε όλες τις δράσεις Εθελοντικών Αιμοδοσιών  που πραγματοποιούμε  μέσω του ΚΕΠ Υγείας σε τακτική βάση.

Με κύριο στόχο τον συντονισμό εύρεσης  και συλλογής αίματος, καθώς και τον έλεγχο διακίνησής του, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) παρέχει υψηλής ποιότητας αιμοδοσιακή υγειονομική περίθαλψή, προσφέροντας αίμα και παράγωγα αυτού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πάσχοντα.

Με αίσθημα ευθύνης και στοχεύοντας στη διατήρηση της υγείας των συμπολιτών μας, η Δημοτική Αρχή, ενθαρρύνει όλους τους συμπολίτες μας, σε περιπτώσεις  ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ, να απευθύνονται στο ΚΕΠ Υγείας  (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) της πόλης μας, (Ελ. Βενιζέλου 5-Δάφνη, τηλ:210-9769598).

 Με οδηγό τη συλλογικότητα, μπορούμε να επιτύχουμε το ανέφικτο και να γίνουμε ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΙ, προσφέροντας βοήθεια όταν κάποιος μας χρειάζεται.

Η Αιμοδοσία αποτελεί  πράξη αγάπης,  ενισχύει την έννοια της κοινωνικής ευθύνης και διατηρεί την ισορροπία των αποθεμάτων μονάδων αίματος.

Παραμένουμε δίπλα σας, συνεχίζοντας  την αέναη προσπάθειά μας, για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logosquare100artistic.png

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%94%CE%AC%CF%86%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-logo.png

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι %CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%94%CE%A5-1.jpg

Η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Δημοτικά Ιατρεία-Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας-ΕΔΔΥΠΠΥ

Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin