Το Πάσχα πλησιάζει και η Πόλη μας ετοιμάζεται για μια μοναδική γιορτή γεμάτη χαρά και δράση, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, 10:00-14:00, στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης!

ScheduledΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης - Υμηττού, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 172 35, ΕλλάδαMap

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2024, 16:36

image_pdfimage_print

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Νικόλαος Ε. Τσιλίφης σας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε μαζί και να ζήσουμε όμορφες στιγμές στον Δήμο μας!

Στα πλαίσια των εορταστικών αυτών εκδηλώσεων, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής έχει ετοιμάσει να σας παρουσιάσει μια παράσταση Καραγκιόζη, η οποία θα συνδυαστεί με μουσικοκινητικές δραστηριότητες, ενώ οι Παιδικοί Σταθμοί του δήμου μας θα στήσουν ένα πολύχρωμο εργαστήρι για να φτιάξετε τις δικές σας ευφάνταστες λαμπάδες και να βάψετε πασχαλινά αυγά. Οι μικροί μας φίλοι θα γίνουν μικροί ζαχαροπλάστες πλάθοντας πασχαλινά κουλουράκια με τη βοήθεια σεφ. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η ηθοποιός-σκηνοθέτης Λίλιαν Αρχοντή, έχει οργανώσει το πιο διασκεδαστικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού. Τα μέλη του ΚΗΦΗ θα φυτέψουν λουλούδια και θα μοιράσουν ευχές!

 

Σας περιμένουμε όλους για την πιο διασκεδαστική και δημιουργική πασχαλινή εμπειρία στην Πλατεία της Πόλης μας!

Facebooktwitterpinterestlinkedin