Κ.Η.Φ.Η. Δάφνης – Υμηττού | Συμμετοχή στην πασχαλινή εκδήλωση της πόλης μας με τη δράση «Ο κήπος των ευχών» & στήριξη του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο»

Δημοσίευση: 1 Μαΐου 2024, 13:33

image_pdfimage_print

Σε χαρούμενες αποχρώσεις πραγματοποιήθηκε η γιορτινή εκδήλωση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης με διάχυτη προσλαμβάνουσα την αίσθηση ενός ταξιδιού στις λογοτεχνικές σελίδες της ελληνικής πασχαλιάς.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δάφνης-Υμηττού στο πλαίσιο συμμετοχής στην πασχαλινή εκδήλωση, παρουσίασε τη Δράση «Ο κήπος των ευχών» με στόχο την ενίσχυση πρακτικών διαγενεακής αλληλεπίδρασης, κοινωνικής σύνδεσης και διάχυσης μηνύματος αλληλεγγύης.

Στην καρδιά της πόλης μας οι ωφελούμενοι του προγράμματος και μέλη της κοινότητας κινητοποιήθηκαν μέσω της δημιουργικής έκφρασης να φυτέψουν πολύχρωμα λουλούδια, διαμορφώνοντας αυτοσχέδιο κήπο που φιλοξένησε τις χειρόγραφες ευχές όλων μας. Ο αλληλέγγυος στόχος της δράσης ευδοκίμησε στη συγκέντρωση χρηματικών δωρεών για τη στήριξη του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία της την κα Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, εκπρόσωπο του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ που στον ευγενικό χαιρετισμό της συγχάρηκε το ΚΗΦΗ για την πρωτοβουλία της δράσης, μεταφέροντας μήνυμα ευαισθητοποίησης και κοινωνικής σύμπλευσης.

Ο κήπος των ευχών μοσχοβόλησε στο γιορτινό πνεύμα της πόλης μας και ευχόμαστε να ταξιδέψει και σε άλλους τόπους…να εμπνεύσει κι άλλους, μικρούς και μεγάλους καλλιεργητές ευχών…να μεταφέρει τέτοιου είδους ενέργειες ελπίδας και αγάπης…!

Καλή Ανάσταση!

 

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση :

Facebooktwitterpinterestlinkedin