Φθινοπωρινές εκδηλώσεις Δήμου Δάφνης – Υμηττού «MOOD SWINGS» – Party band – 23.09.2023 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Πρώην Δημαρχείου Υμηττού

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δημαρχείο Υμηττού, 1, Κοτυώρων, Καλυκοποιείο, Δημοτική Ενότητα Υμηττού, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 172 37, ΕλλάδαMap

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2023, 10:38

image_pdfimage_print

23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20:00 στην Πλατεία του Πρώην Δημαρχείου Υμηττού

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού σας προσκαλεί σε ένα uptempo και επικίνδυνα χορευτικό πρόγραμμα 2,5 ωρών με Swing, soul & rock n roll επιτυχίες!

Η party band που ξεσηκώνει, με επιτυχίες από τα 60s, τα 70s και το σήμερα, έχοντας πλέον στις αποσκευές τους και το νέο τους single «Καρδιά Καφενείο», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music!

Ένα ταξίδι στις αγαπημένες μελωδίες των Beatles, Elvis, Aretha Franklin, Janis Joplin, Etta James, Ray Charles, Tina Turner, αλλά και στις ταινίες του Tarantino και των Blues Brothers!

Αφ’ ότου «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό, η Ζωή Μουράτογλου επανέρχεται δριμύτερη, πάντα μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες της, το γκρουπ «Mood Swings». Το νέο της ψηφιακό σινγκλ με τίτλο «Καρδιά Καφενείο», είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική της ιδίας και σε μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου. Όσοι δώσουν προσοχή στην ιστορία που διηγείται, σε συνδυασμό με την πρωτότυπη σκηνοθεσία του κλιπ, αλλά και στο ύφος της μουσικής, θα διακρίνουν το αντισυμβατικό πνεύμα της Ζωής Μουράτογλου, η οποία με τη συνολική της καλλιτεχνική παρουσία, προτείνει κάτι εντελώς καινούργιο και ολοκληρωμένο.

Ένα διαφορετικό live party που δεν πρέπει να χάσετε, με κέφι, χορό, αλλά και νοσταλγική διάθεση !

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με τη συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Facebooktwitterpinterestlinkedin