Προστατεύουμε τα αδέσποτα ζώα από τη ζέστη

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2023, 20:20

image_pdfimage_print

Μήνυμα της Προέδρου Πενταμελούς Επιτροπής αρμόδιας για τα Αδέσποτα ζώα, Γεωργίας Σκιαδοπούλου:

Δεν ξεχνάμε τους «τετράποδους φίλους μας», που επίσης υποφέρουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους με εμάς! Τηρούμε τις οδηγίες σε ό,τι αφορά στην προστασία τους!

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού, έχοντας ως προτεραιότητα τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και σε απόλυτη επαφή με φιλόζωους εθελοντές – φροντιστές, έχει τοποθετήσει 41 ποτίστρες – ταΐστρες στις γειτονιές της πόλης μας.

Καλώ τους Δημότες – Κατοίκους, αν εντοπίσουν στη γειτονιά τους αδέσποτο ζωάκι, να φροντίσουν να βάλουν ένα μπολάκι νερό σε σκιερό μέρος. Επίσης, αν κάποιο ζωάκι ξεκουράζεται σε σκιά, να μην το ενοχλήσουν. Σε επείγουσα ανάγκη για έκτακτα περιστατικά, ενημερώνουμε άμεσα την Πενταμελή Επιτροπή Αρμόδια για τα αδέσποτα ζώα Δήμου Δάφνης – Υμηττού. Επίσης, αν πέσει στην αντίληψή σας περιστατικό με αλυσοδεμένα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, σε συνθήκες μη σκίασης και χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό,   παρακαλώ όπως το αναφέρετε αμέσως στην Πενταμελή Επιτροπή Αρμόδια για τα αδέσποτα ζώα Δήμου Δάφνης – Υμηττού ή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Λειτουργούμε με υπευθυνότητα και για «τους τετράποδους φίλους μας»

Πενταμελής Επιτροπή αρμόδια για τα Αδέσποτα ζώα Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Τραπεζούντος 2, Υμηττός

☎ 210 9751844 & 6979670789

Δείτε την ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών εδώ

Σημεία με δοχεία σίτισης – νερού για τα αδέσποτα ζώα εδώ

Facebooktwitterpinterestlinkedin