Δελτίο τύπου – Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2022 από τα ΚΗΦΗ (Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) Δάφνης – Υμηττού

Δημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2022, 19:09

Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων αποχαιρετά το 2022 με πρακτικές θετικής αλληλεπίδρασης με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και του αισθήματος αισιοδοξίας.

Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχαμε στο χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ των παιδικών σταθμών Δήμου Δάφνη-Υμηττού που έγινε στις 16/12/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  πρώην Δημαρχείου Υμηττού. Οι ωφελούμενοι κινητοποιήθηκαν ως προς την δημιουργική απασχόληση με χρήση κλασσικών μορφών χειροτεχνίας και κατασκεύασαν πλεκτά και υφασμάτινα γούρια για το νέο έτος.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε εορταστική συνάντηση των ωφελουμένων, των οικείων τους  και του προσωπικού σε μεζεδοπωλείο του Υμηττού και σε εγκάρδιο κλίμα ανταλλάξαμε ευχές. Η εορταστική διάθεση ενισχύθηκε από τις μελωδίες με κιθάρα του κου Πάνου Κολοβού.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Αναστάσιος Μπινίσκος, η Προισταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών Βασιλική Τσιάμη και ο Διευθυντής του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής  Δάφνης-Υμηττού Ιωάννης Καμάτσος .

Παραμονές Χριστουγέννων  πραγματοποιήθηκε διαγενεακή δράση σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στο χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Δάφνης όπου οι ωφελούμενοι του προγράμματος  συναντήθηκαν με μαθητές Λυκείου και με τις οδηγίες της  καθηγήτριας τους και του προσωπικού του προγράμματος κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, τραγούδησαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν ιδέες και ευχές.

Τις φετινές γιορτές ας προσανατολιστούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ουσιαστική επικοινωνία και ας καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με ανθεκτικά χαμόγελα!

 

Ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ

Κωνσταντίνος Νεκτάριος Σ. Σταυριανουδάκης

Φωτογραφικό υλικό εκδηλώσεων :

Facebooktwitterpinterestlinkedin