Δελτίο τύπου εκδήλωσης εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, που έγινε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Δημοσίευση: 4 Οκτωβρίου 2023, 09:52

image_pdfimage_print

Σε κλίμα διαγενεακής αλληλεπίδρασης πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας 2023, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Ημερήσιας φροντίδας Ηλικιωμένων  υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Με ιδιαίτερη χαρά η πόλη μας υποδέχτηκε την κα Χριστίνα Μπογιατζή, Ψυχολόγο-Παιδοψυχολόγο, Λογοπαθολόγο, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Ειδική Πραγματογνώμονα Πρωτοδικείου Αθηνών με θέμα ομιλίας « Ο ολιστικός άνθρωπος της ψυχικής υγείας. Η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού που εξέφρασε ευχαριστίες & ευχές ενώ αναφέρθηκε στην σημασία της αναζήτησης νέων δυναμικών για την καλλιέργεια της κοινωνικής ενσυναίσθησης και την προαγωγή της ποιότητας ζωή μας.

Ο Δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού χαιρέτησε την εκδήλωση και απηύθυνε μήνυμα κοινωνικής συνοχής τονίζοντας ότι η παροχή υπηρεσιών προς  τους ηλικιωμένους ανθρώπους της κοινότητας έχει ταυτότητα και ευχήθηκε προσωπικά στους παρευρισκόμενους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μέχρι και σήμερα στηρίζουν τα βήματά μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού κο. Χρήστο Λιακόπουλο, την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, κα Καρακώνη Βερίνα, την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κα Διώτη Μαρία, την Προϊσταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Τσιάμη Βασιλική.

Η απήχηση της συνάντησης συνοψίζεται  στην αριστοτελική ρήση  ¨’το γήρας επέρχεται όταν γηράσκει μέσα μας η ευγνωμοσύνη¨ και αξιώνεται  την κάθε μικρή ή μεγάλη πράξη ουσιαστικής σύνδεσης.

Η απήχηση της συνάντησης συνοψίζεται  στην αριστοτελική ρήση  ¨’το γήρας επέρχεται όταν γηράσκει μέσα μας η ευγνωμοσύνη¨ και αξιώνεται  την κάθε μικρή ή μεγάλη πράξη ουσιαστικής σύνδεσης.

Φωτογραφικό υλικό :

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος

 

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.

Κωνσταντίνος Νεκτάριος Σ. Σταυριανουδάκης

Facebooktwitterpinterestlinkedin