Δελτίο τύπου του Κέντρου Κοινότητας Δάφνης – Υμηττού για την δράση με θέμα «Έμφυλη Βία- Σχολικός Εκφοβισμός- Bullying» την 13.12.2022

Δημοσίευση: 14 Δεκεμβρίου 2022, 12:26

Print Friendly, PDF & Email

Στις 13/12/2022 διεξήχθη στο 3ο Γυμνάσιο Υμηττού, προγραμματισμένη δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και καθηγητών, με θέμα : “Έμφυλη Βία- Σχολικός Εκφοβισμός- Bullying’’.

Η δράση πραγματοποιήθηκε για τα τρία τμήματα της Β’ τάξης του Γυμνασίου.

Στη δράση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Κυρία Βερίνα Καρακώνη, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Λιάπη Θεοδοσία, η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Τριανταφύλλου Βάϊα και οι Καθηγητές του σχολείου.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα ζητήματα της έμφυλης βίας, του σχολικού εκφοβισμού και τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου. Επίσης, προβλήθηκαν βίντεο σχετικά με το θέμα.

Τέλος, συζητήθηκαν με τους καθηγητές και τους μαθητές ερωτήματα που τους απασχολούσαν.

Πολύτιμη ήταν η συμμετοχή, η βοήθεια και η υποστήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Κυρίας Βερίνας Καρακώνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του σχολείου Κύριο Τοπάλη Ιωάννη, την Υποδιευθύντρια Κυρία Βρεττού Νικολέττα και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Για πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δάφνης-Υμηττού- Παλαιό Δημαρχείο Υμηττού, 1ος Όροφος ,Τηλ. 213-2037822 – E-mail: kentrokoinotitas@dafniymittos.gov.gr

Φωτογραφικό υλικό από την δράση :

Facebooktwitterpinterestlinkedin