Εκπαιδευτική ημερίδα την 20 Ιουνίου 2024, με θέμα «Παιδική Προστασία και Προσχολική Ηλικία»

ScheduledΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ΚΕΑ)
Δημαρχείο Υμηττού, Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός, Καλυκοποιείο, Δημοτική Ενότητα Υμηττού, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 172 37, ΕλλάδαMap

Δημοσίευση: 14 Ιουνίου 2024, 12:00

Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Κοινότητας και το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής συνδιοργανώνουν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Παιδική Προστασία και Προσχολική Ηλικία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/06/2024 και ώρες 18:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού από τον κο Σταματογιάννη Νίκο, Αστυνομικό Διευθυντή – Ψυχολόγο Msc της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και απευθύνεται στο προσωπικό που υπηρετεί στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στους γονείς και φροντιστές των παιδιών που φοιτούν σε αυτούς.

Επίσης, την εκπαιδευτική ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και επαγγελματίες των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου

Facebooktwitterpinterestlinkedin