Ανακοίνωση Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Αθ Μπινίσκου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας της Δάφνης και των γύρω δρόμων» – 11.05.2022

Ένα έργο ζωής..Ένα έργο πνοής..

Γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Δάφνης μας και των γύρω δρόμων, είναι πλέον γεγονός!

Ένα όνειρο ετών, για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, υπογράφηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και μπαίνει άμεσα σε τροχιά υλοποίησης.

Δε μείναμε μόνο στα λόγια αλλά με αμείωτη δουλειά, συνέπεια και αγάπη για την πόλη μας, καταφέραμε, εν μέσω πανδημίας, να πραγματοποιήσουμε αυτό το σπουδαίο έργο που γνωρίζουμε όλοι πόσο ανάγκη το έχει η περιοχή μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε και μας δώσατε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ο προεκλογικός μας σχεδιασμός δεν ήταν ψηφοθηρικά λόγια αλλά σχεδιασμένα έργα με όραμα!

Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Γεώργιο Δημόπουλο, καθώς με την αμέριστη βοήθειά τους, η πόλη μας αλλάζει πρόσωπο!

H πλατεία που «κουβαλάει» τόσες πολλές αναμνήσεις για τους περισσότερους από εμάς που παίξαμε και μεγαλώσαμε σε αυτή, μεταμορφώνεται δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να προσφέρει νέες, όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά μας!

#κεντρικηπλατειαδαφνης
#περιφερειααττικης
#δημοσδαφνησυμηττου
#αναστασιοσμπινισκος

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Φωτογραφικό υλικό :

 




“Προσωρινοί Πίνακες κατάταξης Υποψηφίων ΣΟΧ 1/2022” για τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ’ αριθ. ΣΟΧ  1/2022 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, για την  υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» «Περίοδος 2021-2022»ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Ανακοινώνουμε τον προσωρινό πίνακα αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για την υπ’ αριθ. ΣΟΧ1/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΔΙΚΑΙΟΥ  ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, για την  υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» «Περίοδος 2021-2022»,ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, των ειδικοτήτων:  

ΠΕ-Παιδαγωγού Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και ΥΕ 16 Προσωπικό Καθαριότητας & Βοηθητικών Εργασιών

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και τους πίνακες απορριπτέων, για κάθε ειδικότητα.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων, η αναζήτηση της θέσης κατάταξης γίνεται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του/της υποψηφίου.

Κατεβάστε τον προσωρινό πίνακα κατάταξης ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας (κωδικός 102) εδώ

Κατεβάστε τον προσωρινό πίνακα κατάταξης ΥΕ Καθαριότητας & Βοηθητικών Εργασιών (κωδικός 101) εδώ

Κατεβάστε τον πίνακα απορριπτέων ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας (κωδικός 102) εδώ

Κατεβάστε τον πίνακα απορριπτέων ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας & Βοηθητικών Εργασιών (κωδικός 101) εδώ




Ανακοίνωση από την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (Δ.ΕΠ.ΙΣ) & το Κέντρο Κοινότητας για την ενημέρωση γονέων την 10.05.2022 στο 1ο ΓΕΛ Υμηττού ενημέρωση Γονέων – 11.05.2022

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού , η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων  και το Κέντρο Κοινότητας , πραγματοποίησαν στις 10-05-2022 στο 1ο ΓΕΛ Υμηττού ενημέρωση Γονέων με θέμα :

« Τρόποι διαχείρισης του άγχους και των ψυχολογικών προβλημάτων που βιώνουν οι έφηβοι εξαιτίας  της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία »

Τη συζήτηση συντόνισαν η κα Σταματέλου Ευαγγελία  Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου και η κα Χολέβα Μαριάνθη Κοινωνική Λειτουργός του τμήματος Κοινωνικής  Προστασίας και Παιδείας.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση τους υπεύθυνους καθηγητές , κα Καλλιγέρη Αικατερίνη και κυρίους Μαθιουδάκη Μανώλη και Μάνιο Γεώργιο , καθώς και τους γονείς που παραβρέθηκαν.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logosquare100artistic.png

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι logo_isotitas.jpg

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ

Χρυσούλα Κων. Θάνου

Φωτογραφικό υλικό :