Πρόσκληση 9ης TAKTIKHΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Συμβουλίου Κοινότητας Υμηττού 29.09.2023

        Σας καλούμε στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Υμηττού, του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, την  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κτίριο της Κοινότητας Υμηττού (2ος όροφος πρώην Δημαρχείου Υμηττού) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Ανακοινώσεις

Β. Επικύρωση Πρακτικών

Γ. Θέματα

  1. Λήψη απόφασης για την έκδοση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα  «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», της «EASY TIGER CAFE COCKTAILS E.E.»  επί της οδού Παπαστράτου αρ.32, στον Υμηττό.
  2. Λήψη απόφασης για την έκδοση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα  «ΜΠΑΡ», της «EASY TIGER CAFE COCKTAILS E.E.»  επί της οδού Δορυλαίου 1 στον Υμηττό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ
Ανάρτηση αποτελεσμάτων των αιτήσεων εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού (δεύτερος πίνακας)

Σας παραθέτουμε τον δεύτερο πίνακα αποτελεσμάτων των αιτήσεων εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης-Υμηττού με τους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσεων.

Οι γονείς των εγγεγραμμένων  παιδιών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Προϊσταμένη του σταθμού, για να κανονίσουν το πρόγραμμα προσαρμογής.

 

Κατεβάστε και δείτε την λίστα εδώ

Κατεβάστε και δείτε τα αποτελέσματα αιτήσεων εγγραφών εδώ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΔΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

 Δελτίο τύπου του Κέντρου Κοινότητας Δάφνης – Υμηττού για την δικτύωση με την Χ.Ε.Ν – Κοινωνική υπηρεσία του Πολυκέντρου «ΑΘΗΝΑ» παραρτήματος Ηλιούπολης

Στις 22/9/2023 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας με τις κοινωνικές λειτουργούς της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ηλιούπολης της ΧΕΝ , κυρίες Γουβιά Αθηνά και Σταμέλου Ελένη.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημερωτικό, με σκοπό τη δικτύωση των δύο υπηρεσιών, την ανταλλαγή πληροφοριών, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών διαχείρισης και αντιμετώπισης κοινωνικών ζητημάτων και περιστατικών που καλείται να αντιμετωπίσει η κάθε υπηρεσία αντίστοιχα.

Η ΧΕΝ αποτελεί μια παγκόσμια, γυναικεία, εθελοντική οργάνωση. Η ΧΕΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ιδρύθηκε το 1947 (Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου, Κοινωφελές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) και έχει ως όραμα και σκοπό έναν κόσμο στον οποίο υπάρχει δικαιοσύνη, ισότητα και ασφάλεια για όλες τις γυναίκες χωρίς καμία διάκριση.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη ΧΕΝ αφορούν την ενημέρωση -ευαισθητοποίηση των γυναικών σε ζητήματα που τις αφορούν όπως τα δικαιώματα των γυναικών, την έμφυλη βία, την ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα η Κοινωνική Υπηρεσία (Femina Support Lab) απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες και παρέχει Ατομική Συμβουλευτική, Εργασιακή Συμβουλευτική, το Πρόγραμμα Στέγασης Αθηνά που παρέχει ασφαλή και αξιοπρεπή διαμονή σε φοιτήτριες και Νομική υποστήριξη, με σκοπό την ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών. Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης σε ηλεκτρονικές διαδικασίες σχετικά με τη διεκπεραίωση διαδικτυακών αιτήσεων.

H ΧΕΝ Πολυκέντρο «Αθηνά»  βρίσκεται στη διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 91, 16345, Ηλιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ: 210 9932820 -210 9930708 και στα Ε-mail info@xen.gr & feminasupportlab@xen.gr