Δελτίο Τύπου έναρξης δράσης «Σχολές Γονέων» του Κέντρου Κοινότητας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής (Ο.Κ.Π.Δ.Υ.) που έγινε την Τετάρτη 26.04.2023

Δημοσίευση: 28 Απριλίου 2023, 14:35

Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δάφνης – Υμηττού  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Παιδικών Σταθμών Δήμου Δάφνης – Υμηττού, χαιρέτισε με μεγάλη χαρά την έναρξη της δράσης Σχολές Γονέων την Τετάρτη 26/4/2023. Μέσα από την αγαστή συνεργασία των δύο υπηρεσιών και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των παιδιών, των γονιών και φροντιστών τους, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα με θέμα:

“Οι επιβραβεύσεις και οι στερήσεις, τα όρια στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού”

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού υποδεχθήκαμε τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας καθώς και τους εκπαιδευτικούς – παιδαγωγούς την Τετάρτη 26/4/2023 και ώρες 17.30-21.00.

Την ημερίδα συντόνισαν η Αμαλία Δημούδη, Κοινωνική Λειτουργός και Ευαγγελία Σταματέλου, Ψυχολόγος, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας. Παράλληλα, δόθηκε στους συμμετέχοντες έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κέντρου Κοινότητας και Βεβαίωση Συμμετοχής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή τους στην ημερίδα, ιδιαίτερα στους γονείς και εκπαιδευτικούς, στον  Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κο Γεώργιο Αναστασόπουλο ο οποίος χαιρέτισε και την έναρξη της ημερίδας, στον κο Κωνσταντίνο Σταυριανουδάκη, Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και κο Ιωάννη Καμάτσο, Διευθυντή του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής.

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης στα κάτωθι μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της ημερίδας:

Νικηφόρος Μανδηλαράς

Ευσταθία Αντωνίου

Σταθούλα Σταματοπούλου

Σταυρούλα Μητρογιαννοπούλου

Μαρία Κουτεντάκη

Αφροδίτη Κουγιουμτζιάν

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό :

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin