Ιατρική εκδήλωση-ενημέρωση για την Άνοια και το Alzheimer

ScheduledΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η.) ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Α.Π.Η.)
Α' ΚΑΠΗ Δάφνης, 65, Χρήστου Μιχαλοπούλου, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 172 35, ΕλλάδαMap

Δημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2024, 12:58

Με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων», το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:30, διοργανώνουν στο Α ΄Κ.Α.Π.Η Δάφνης, Χρ. Μιχαλόπουλου 65, ιατρική εκδήλωση-ενημέρωση με θέμα «Ιατρικά Δεδομένα στην Άνοια και την νόσο Alzheimer» με ομιλητή τον Δρ Βασίλειο Λύρα, νευρολόγο με εξειδίκευση στην Άνοια και το Alzheimer, ενώ στην συνέχεια θα διεξαχθεί προληπτικός έλεγχος μνήμης στους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.


 

Facebooktwitterpinterestlinkedin