Ανακοίνωση Δημάρχου για την Κοινωνική δράση του Δήμου Δάφνης – Υμηττού στους συνανθρώπους μας 20.12.2020

Άλλη μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο μας, προσφέροντας προϊόντα πρώτης ανάγκης σε πάνω από 200 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά το Σωματείο λαϊκών αγορών Αττικής «ο Άγιος Γεράσιμος» και τον πρόεδρό του Φίλιππο Σελίμη για την προσφορά τους, την Περιφέρεια Αττικής και τον Γεώργιο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα που είναι πάντα δίπλα μας Γεώργιο Δημόπουλο και τη σύμβουλο του Περιφεριάρχη Χριστίνα Γαλανοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά της.

Ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους που είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Θάνου Χρυσούλα, τους αεικίνητους εργαζόμενους στην διεύθυνση περιβάλλοντος, τη Νοσηλεύτρια των Δημοτικών μας Ιατρείων Έλενα Γαβριήλ, την Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού μας Φαρμακείου Αντωνάκη Νέλλη και όλους τους εθελοντές που ήταν σήμερα μαζί μας και ολοκληρώθηκε η δράση με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην νιώσει ότι είναι μόνος του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΙΝΙΚΟΣ

Φωτογραφικό υλικό :