Πρόσκληση του Δήμου Δάφνης -Υμηττού για μαστογραφικό έλεγχο την Παρασκευή 31 Ιουλίου

from to
ScheduledΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2020, 11:58

image_pdfimage_print

Αγαπητές κυρίες,

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία. Η μαστογραφία βοηθάει να εντοπιστεί ο καρκίνος του μαστού, όταν είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, οπότε οι πιθανότητες αποθεραπείας είναι μεγαλύτερες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΕΠ Υγείας, αναφορικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων πραγματοποιεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε γυναίκες 40 – 69 ετών.

Η εξέταση θα διεξαχθεί στο Κέντρο Μαστού «Άγιοι Ανάργυροι» στα Άνω Πατήσια με υποχρεωτική ώρα προσέλευσης 09:00 π.μ. Περισσότερες και σημαντικές πληροφορίες θα σας επικοινωνήσει η κ. Έλενα Γαβριήλ (Νοσηλεύτρια), τηλ: 210 – 9769598 και ώρα 08:00 – 14.00 καθημερινά, η οποία θα σας συμπαρασταθεί ώστε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας τηλεφωνικά, η οποία είναι υποχρεωτική.

«Η πρόληψη είναι πρωταρχικό στοιχείο και στρατηγική επιλογή του Δήμου μας. Κάθε προσπάθειά μας έχει σκοπό να την υποστηρίξει και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν. Συνεχώς θα προσπαθούμε, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο μας την ΠΡΟΛΗΨΗ» υπογραμμίζει σε δήλωση της η Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας – Δημοτική Σύμβουλος κ. Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κεπ-υγειας-φορείς.jpg

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Ψηφιακών Μαστογραφιών.

Πάντα με υγεία και καλά αποτελέσματα!

Δήμος Δάφνης – Υμηττού

Facebooktwitterpinterestlinkedin