Δελτίο Τύπου διεξαγωγής ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (RAPID covid-19 TEST) – που έγινε την Πέμπτη 11.03.2021 στην Kοινότητα Δάφνης, πλατεία Καλογήρων

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο Πρόληψης και διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 11-03-2021 από τις 10:00 π.μ. έως 3:00, στην Κοινότητα Δάφνης, στην Πλατεία Καλογήρων, ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ταχείας ανίχνευσης Κορωνοϊού (rapid tests) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ.

Ύστερα από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τον ΕΟΔΥ, συνολικά διενεργήθηκαν 583 rapid tests εκ των οποίων εντοπίστηκαν 14 θετικά κρούσματα.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον ΕΟΔΥ για την εποικοδομητική συνεργασία μας για ακόμη μια φορά, με σκοπό να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

Ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας ανθρώπους που είναι πάντα εκεί να βοηθήσουν τους αεικινητους εργαζόμενους των τμημάτων καθαριότητας, πρασίνου, Δημοτικών Ιατρείων – ΚΕΠ Υγείας και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Γραφείο Δημάρχου

12.03.2021