Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Εμβολιασμό Ενηλίκων στις 3/12/2019 – 10:30πμ

ScheduledΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΠΔΔ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΟΚΠΔΥ)
Α' ΚΑΠΗ Δάφνης, 65, Αλεξάνδρας, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, 17235, ΕλλάδαMap

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τα Δημοτικά Ιατρεία και τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν  Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Εμβολιασμό Ενηλίκων στις 3/12/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30π.μ. στο Α΄ΚΑΠΗ Δάφνης , Αλεξάνδρας 65 και Βύρωνος στη Δάφνη.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα διαπραγματευτεί τη συμβολή της Πρόληψης σχετικά με τον Ιό της Γρίπης, τον Ιό του Πνευμονιόκοκκου και τον Έρπητα Ζωστήρα. Η εξειδικευμένη ενημέρωση και ο εμβολιασμός για τα ανωτέρω νοσήματα  αποτελούν δύο βασικές μορφές πρόληψης.

Η  Έγκαιρη Πρόληψη προλαμβάνει τη Θεραπεία.

Ζήσε και εσύ χωρίς φόβο.

image_print
Facebooktwitterpinterestlinkedin