Δελτίο τύπου “Νέα σχολική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Δάφνης – Υμηττού” 14.10.2021

Τελευταία ενημέρωση 12 Οκτωβρίου, 2023 10:33 πμ

Το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Δάφνης-Υμηττού (Υψηλάντου 5, Υμηττός) ξεκινά τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 με τμήματα που καλύπτουν μεγάλο φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης με αρχή  από την προσχολική ηλικία όταν οι νότες μαθαίνονται σαν λέξεις και μέχρι τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων μουσικών.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Ωδείου έχει αναλάβει ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ το διδακτικό προσωπικό αποτελούν καταξιωμένοι καθηγητές.

Οι σχολές του Ωδείου που θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά είναι: Κιθάρα, Πιάνο, Βιολί, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Μονωδία, Μελοδραματική, Σύγχρονο Τραγούδι, Μπουζούκι, Τζουράς, Μπαγλαμάς και  Μουσικοκινητικά Αγωγή – σύστημα Carl Orff.

Επίσης διδάσκονται υποχρεωτικά και ανώτερα θεωρητικά.

Τα μαθήματα οργάνων, τραγουδιού και ανωτέρων θεωρητικών είναι ατομικά, ενώ τα γενικά θεωρητικά μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.

 Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το Δημοτικό Ωδείο Δάφνης-Υμηττού ενθαρρύνονται να  δημιουργήσουν στόχους ως μέλη μουσικών συνόλων, σολίστ, συνθέτες, ενορχηστρωτές, δάσκαλοι.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα δίδακτρα του Ωδείου είναι εξαιρετικά χαμηλά (30  € μηνιαίως) και οι εγγραφές νέων σπουδαστών είναι δωρεάν, απόφαση που στηρίχθηκε στην παρατεταμένη οικονομική κρίση και στο γεγονός ότι αυτό προσφέρει και βοηθά την τοπική κοινωνία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Για πληροφορίες & εγγραφές θα απευθύνεστε :

Δημοτικό Ωδείο Δάφνης-Υμηττού, Υψηλάντου 5 Υμηττός.

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: 14:00 -21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-9704923

e-mail: odeio@dafni-ymittos.gov.gr

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ

Κατεβάστε την αφίσα εδώ

image_print
Facebooktwitterpinterestlinkedin