Δελτίο Τύπου Λήξης Εκδήλωσης του Κέντρου Κοινότητας με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) την Τετάρτη 22.01.2020

Δημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2020, 14:03

image_pdfimage_print

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δάφνης –Υμηττού  στα πλαίσια των δράσεων δικτύωσης και συνεργασίας με στόχο την ευαισθητοποίηση-ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με τα άτομα με αναπηρία, διοργάνωσε στις 22 Ιανουαρίου 2020, δράση κοινωνικού χαρακτήρα, με προσκεκλημένο φορέα την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η οποία έτυχε εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες.

Η δράση αφορούσε παρουσίαση της δομής του Κέντρου Κοινότητας από το προσωπικό του Κέντρου, Δημούδη Αμαλία – Κοινωνική Λειτουργό.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως ομιλητής και μας τίμησε με την παρουσία του ο κος Λυμβαίος Ιωάννης Γενικός Γραμματέας ΕΣΑμεΑ. Η ομιλία του με θέμα ««Τα Δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στο Προσκήνιο- Η Δικαιωματική Προσέγγιση»  καθήλωσε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι δε δίστασαν στο τέλος της παρουσίασης να πραγματοποιήσουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Με την εκδήλωση αυτή τέθηκαν οι βάσεις για την από κοινού υλοποίηση μελλοντικών εκδηλώσεων μεταξύ των φορέων, έτσι ώστε το Κέντρο Κοινότητας να ενισχύσει το ρόλο του και να παραμείνει αρωγός με την σύμπραξη των υπολοίπων κοινωνικών δομών Δάφνης-Υμηττού στην ευαισθητοποίηση και αποτελεσματική ενημέρωση για το αναπηρικό κίνημα.

Φωτογραφικό υλικό από την δράση :

Facebooktwitterpinterestlinkedin