Δελτίο τύπου δράσης – «Μαζεύω Καπάκια, Ανακυκλώνω, Προσφέρω Αμαξίδια» Κέντρου Κοινότητας – Παραλαβή αναπηρικού αμαξιδίου 07.12.2020

Δημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2020, 14:44

Print Friendly, PDF & Email

Το Κέντρο Κοινότητας Δάφνης – Υμηττού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού και το Τμήμα Προστασίας και Παιδείας Δάφνης – Υμηττού παρέδωσε τη Δευτέρα 7/12/2020 σε συμπολίτη και δημότη του δήμου μας ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιο Αθ. Μπινίσκο, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Θάνου και την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Ευαγγελία Σταματέλου στην κατοικία του συμπολίτη μας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από τον Covid 19.  

Η δράση «Μαζεύω Καπάκια, Ανακυκλώνω, Προσφέρω Αμαξίδια» υλοποιείται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Παιδείας δήμου Δάφνης – Υμηττού, με την εθελοντική συνεισφορά των σχολικών κοινοτήτων, Συλλόγων και όλων των φορέων του δήμου μας αλλά και των συμπολιτών μας που υποστηρίζουν τη δράση. Στόχος του προγράμματος είναι η αγορά και διάθεση αναπηρικών αμαξιδίων στους συμπολίτες μας καθώς και η ανάδειξη της ωφέλειας και αξίας της ανακύκλωσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και του εθελοντισμού στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.

Το Κέντρο Κοινότητας με πρωταρχικό στόχο τη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης συνέβαλε ουσιαστικά στην κοινωνική έρευνα και επιλογή του συμπολίτη μας που είχε άμεση ανάγκη του αναπηρικού αμαξιδίου και πληροί τόσο τα αντικειμενικά όσο και τα κοινωνικά κριτήρια. Η χαρά των συνανθρώπων μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΘΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑ

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΠΕΡΓΗ ΣΟΦΙΑ

Facebooktwitterpinterestlinkedin