Δελτίο Τύπου απο την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού – Παπαστράτειος

Δημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2020, 09:58

image_pdfimage_print

Σε μια ιδιαίτερα γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού-Παπαστράτειος. Καθηγητές και μαθητές με τις οικογένειές τους, μοιράστηκαν όλοι μαζί το Πνεύμα των Χριστουγέννων με Τραγούδια ….Ευχές …Αγάπη και λιχουδιές!

Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς  με ομιλία  της καθηγήτριας  Ε. Μπέγου, υπεύθυνη της ορχήστρας, και με ένα  απόσπασμα από το βιβλίο του καθηγητή Κ. Μπουραντά   που αναφέρεται στην ευτυχία και τις επιλογές των ανθρώπων. 

Αμέσως μετά οι μαθητές παρουσίασαν πλούσιο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα ελληνικά και αγγλικά.

Την ορχήστρα πλαισιώνουν οι μαθητές: Μαριλίνα Κορτζή (τραγούδι), Δημήτρης Τάλλιος (ντραμς), Δημήτρης Αθανασιάδης (κιθάρα-αρμόνιο), Φώτης Κωτσιάρας (κιθάρα), Νίκος Ντρούβας (κιθάρα), Νεκταρία Γκότση (τραγούδι), Αναστασία Γκότση (τραγούδι), Ιωάννα Σουριάλ (τραγούδι) και Αλέξανδρος Παπαγεωργίου (τραγούδι).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  γονείς των μαθητών και εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς την Διεύθυνση του Σχολείου, καθηγητές και μαθητές .

Σε όσους γονείς, μαθητές και καθηγητές παραβρέθηκαν στην γιορτή, προσφέρθηκαν χειροποίητα κεράσματα που προετοίμασαν καθηγητές και γονείς των μαθητών, αλλά και γλυκίσματα από το Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστική «Χρυσοστόμου» και το  ζαχαροπλαστείο «ΣΠΙΤΙΚΟ» που βρίσκονται στην γειτονιά μας και στήριξαν με θέρμη την εκδήλωση μας.

Με την ευχάριστη διάθεση που δημιούργησε η μουσική εκδήλωση, μαθητές και καθηγητές δώσαμε ραντεβού για το 2020 με Υγεία, Αγάπη και Πρόοδο !!!!!

Οι μαθητές συνέχισαν την δική τους γιορτή με νεανικά τραγούδια και χορό έως αργά το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν με την προσφορά τους ώστε να πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού – Παπαστράτειος.

Την επιμέλεια  της Χριστουγεννιάτικη γιορτής είχαν οι καθηγητές:

Νίκη Νικολακοπούλου  (Μαθηματικός) , Νίκος Γραβάνης και Ευδοξία Μπέγου (Πληροφορικής) και αποτελούν την Παιδαγωγική ομάδα ενός νέου Προγράμματος Αγωγής Υγείας που έχει κατατεθεί στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  προς έγκριση με θέμα  «Μουσική και Υγεία: Οι νότες που θεραπεύουν».  Κύριο θέμα του προγράμματος είναι η καλλιέργεια της κοινωνικής μουσικοθεραπείας στον χώρο του σχολείου.

Φωτογραφικό υλικό :

Facebooktwitterpinterestlinkedin