Βραβεύσεις του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Αθ. Μπινίσκου στους Παναττικούς αγώνες επίδειξης καλλιτεχνικής κολύμβησης – 26.06.2022

Είχα την τιμή και τη χαρά σήμερα το πρωί να παρευρεθώ στους Παναττικούς αγώνες επίδειξης καλλιτεχνικής κολύμβησης που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Σ.Ε.Φ.Α.Α. και διοργάνωσε με αρτιότητα ο Α.Ο. Δάφνης Υμηττού Ευ ζην και Άθληση.
 
Πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το θέαμα διότι παρακολουθώντας δια ζώσης αυτές τις αθλήτριες αντιλήφθηκα απο τη πρώτη στιγμή το σθένος τους, την επιμονή τους, το θάρρος τους και το πάθος τους για το άθλημα.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες της λιποθυμίας της Αλβάρες η οποία εκτελώντας το πρόγραμμά της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης λιποθύμησε μέσα στην πισίνα και την έσωσε η προπονήτριά της.
 
Και αναφέρω το γεγονός διότι αυτό το πολύ ιδιαίτερο άθλημα «τράβηξε» τα φώτα της δημοσιότητας γιατί συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα και όχι γιατί αυτές οι αθλήτριες κάθε φορά χρειάζονται χιλιάδες ώρες προπόνησης για να μας παρουσιάσουν αυτό το εκπληκτικό θέαμα.
 
Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες που συμμετείχαν και τους προπονητές τους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και να δηλώσω δημόσια πως η πόρτα του Δήμου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για να φιλοξενεί ανάλογες εκδηλώσεις.
 
Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
 
Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος
Φωτογραφικό υλικό :