Παράσταση από την Θεατρική Ομάδα του Κ.Η.Φ.Η. Δάφνης – Υμηττού

ScheduledΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΝΠΔΔ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΟΚΠΔΥ)
Α' ΚΑΠΗ Δάφνης, 65, Αλεξάνδρας, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, 17235, ΕλλάδαMap

Τελευταία ενημέρωση 19 Ιανουαρίου, 2020 12:53 μμ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, παρουσιάζουν  θεατρική παράσταση, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 10:00 π.μ. στον χώρο του Α΄ΚΑΠΗ Δάφνης, με τίτλο «Χριστούγεννα στο Κάστρο», σε διασκευή του ομώνυμου έργου από τη συλλογή διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και απόδοση από  τη θεατρική ομάδα μελών του προγράμματος.

Η διοργάνωση της παρουσίασης εμπνεύστηκε από την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική διάσταση της θεατρικής τέχνης και σχεδιάστηκε στο πλαίσιο δημιουργικών δραστηριοτήτων του Κέντρου. Οι θεματικοί στόχοι εστίασαν στην αξιοποίηση της δραματικής έκφρασης ως μέσο ενδυνάμωσης των κοινωνικών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και προώθησης της αξίας των αρχών της εμψύχωσης ,της πνευματικής εγρήγορσης και της καλλιέργειας της κριτικής σκέψης και φαντασίας κατά την δημιουργική διαδικασία προετοιμασίας της παράστασης.

Κάθε ενέργεια που προάγει τη σημασία της τέχνης στη ζωή μας, τροφοδοτεί με νέο υλικό τον γνωστικό και συναισθηματικό μας κόσμο, αναπλαισιώνοντας τη δυναμική σχέση που συνδέει  μια κοινωνία με τις εμπειρίες και τις ιστορίες των ανθρώπων της.  

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΔΥ


Κωνσταντίνος Σ. Σταυριανουδάκης

Κατεβάστε την αφίσα εδώ

image_print
Facebooktwitterpinterestlinkedin