Επαναλειτουργία Βρεφονηπιακών, Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2020, 12:57

Print Friendly, PDF & Email

Οι Σταθμοί του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης – Υμηττού επαναλειτουργούν την 1η Ιουνίου 2020.Οι Προϊστάμενες των σταθμών θα σας ενημερώσουν σχετικά, καθώς και για τις ειδικές οδηγίες για την ασφαλή και ομαλή επανένταξη των παιδιών.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε καλέστε, ανάλογα με το σταθμό εγγραφής του παιδιού σας, στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Σας επισυνάπτουμε το από 23.5.2020 έντυπο του ΕΟΔΥ : «ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS-CoV-2 (COVID-19) – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ», το οποίο παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ

Οι σταθμοί στα πλαίσια περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού, λαμβάνουν τα ειδικά, προβλεπόμενα, μέτρα, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Πολιτείας και παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση, στη συμμόρφωσή σας και στην πιστή εφαρμογή τους.

Για το χρονικό διάστημα από 1ηΙουνίου (ημέρα Δευτέρα) έως την 3η Ιουνίου 2020 (ημέρα Τετάρτη) οι σταθμοί λειτουργούν με ωράριο 07:00 – 14:00 και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας γνωστοποιηθεί από τις προϊστάμενες των σταθμών.

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Σ. Σταυριανουδάκης

Facebooktwitterpinterestlinkedin