Δελτίο Τύπου του ΚΕΠ Υγείας Δάφνης – Υμηττού – «Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου παρελθόν» – Εκστρατεία αφιερωμένη στην πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

from to
ScheduledΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ
Βενιζέλου Ελ. 5, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 17234, ΕλλάδαMap

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2021, 14:37

image_pdfimage_print

O Mάρτιος, τα  τελευταία 20 χρόνια έχει επιλεγεί ως μήνας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΠΡΟΛΗΨΗΣ για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου. Τα  ΚΕΠ Υγείας των Δήμων που συμμετέχουν στο ΕΔΔΥΠΠΥ, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ,  πραγματοποιούν  Πανελλαδική Εκστρατεία για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου.

Το  ΚΕΠ  Υγείας  του Δήμου μας,  σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο <<Ιατρική Επίβλεψη>> , συμμετέχει  ενεργά και σε αυτήν τη  Διαδημοτική Δράση Πρόληψης-Εκστρατεία,  από 1 Απριλίου 2021 έως και 30 Απριλίου 2021.

Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.)   προτρέπουμε όλους τους δημότες:

  1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο μας Διαγνωστικό Κέντρο <<Ιατρική Επίβλεψη>>,   με την ειδική τιμή 3€.
  2. Οι ανασφάλιστοι-άποροι συμπολίτες μας θα πραγματοποιούν την εξέταση ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες-οι  οι  ενδιαφερόμενες-οι  που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση του ΚΕΠ Υγείας, κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΟ να προσέλθουν στο ΚΕΠ Υγείας της πόλης μας (Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Δάφνη –πλησίον Eurobank, τηλ : 210 9769598,  ώρες 08:00πμ εως 14:00), για να παραλάβουν ειδικό παραπεμπτικό συμμετοχής τους στην εξέταση, που θα προσκομίσουν στη Γραμματεία του Ιδιωτικού  Διαγνωστικού Κέντρου <<Ιατρική Επίβλεψη>>  και συγχρόνως να εγγραφούν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, ώστε να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Η Πολιτική Εκπρόσωπος

Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας

Δήμου Δάφνης- Υμηττού

Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου

Facebooktwitterpinterestlinkedin