Δελτίο τύπου του Κέντρου Κοινότητας «Συνάντηση γνωριμίας με την ΜΚΟ ΑΜΚΕ την 08.04.2022» – 06.05.2022

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2022, 09:38

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο της δικτύωσης – συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με φορείς, πραγματοποιήθηκε στις 8/4/2022 συνάντηση-γνωριμία της Κοινωνικής Λειτουργού του Κέντρου Κοινότητας Θεοδοσίας Λιάπη με Κοινωνικούς Λειτουργούς της ΜΚΟ ΑΜΚΕ  Ίασις. Η ΜΚΟ ΑΜΚΕ  Ίασις προσφέρει «Ψυχιατρική Φροντίδα Κατ’ οίκον» και βρίσκεται επί της οδού Πατησίων 68 και Κότσικα στην Αθήνα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν Κοινωνικοί Λειτουργοί που εργάζονται σε Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, Κοινωνικές υπηρεσίες Νοσοκομείων και Δήμων της Αττικής. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην άσκηση της εργασίας τους και να προταθούν πιθανές λύσεις σχετικά με αυτά.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί την έναρξη μελλοντικής συνεργασίας για συμμετοχή  των κοινωνικών επιστημόνων σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα υλοποιεί η ΑΜΚΕ Ίασις σε επαγγελματίες. Παράλληλα, στο πλαίσιο της δικτύωσης θα πραγματοποιούνται παραπομπές ωφελούμενων κατοίκων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού που μπορούν να ενταχθούν στο κατ’ οίκον πρόγραμμά της.

Facebooktwitterpinterestlinkedin