Δελτίο Τύπου – Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού απο το Κέντρο Κοινότητας 16.07.2020

Δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2020, 08:19

image_pdfimage_print

    Η εκπαίδευση σώζει ζωές!

Επιτυχημένο το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

 Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησαν τα δύο στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 στην Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή Αθήνας στην Αργυρούπολη. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή Αθήνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης Υμηττού.

Το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για όλο το φάσμα των Πρώτων Βοηθειών. Το Κέντρο Κοινότητας καθημερινά υποδέχεται πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, καθιστώντας απαραίτητη την κατάρτιση των στελεχών του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί παρέχοντας τις πολύτιμες Πρώτες Βοήθειες όποτε χρειαστούν.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά την κα. Κορωναίου Σοφία – Εκπαιδεύτρια Ναυαγοσωστικής στην Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή Αθήνας και τον κο. Σταυριανουδάκη Νεκτάριο-Κωνσταντίνο – Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την πολύτιμη δυνατότητα παρακολούθησης και συντονισμού του Σεμιναρίου.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΕΡΓΗ ΣΟΦΙΑ

Φωτογραφικό υλικό απο το σεμινάριο :

Facebooktwitterpinterestlinkedin