Δελτίο Τύπου από την εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής και την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία – Βράβευση Αστυνομικών την 23.11.2019

Δημοσίευση: 3 Δεκεμβρίου 2019, 10:52

image_pdfimage_print

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία πραγματοποίησαν στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκδήλωση , που ήταν αφιερωμένη στην Προστασία των Ζώων.

 Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η ΕΛ.ΑΣ. όπου και πραγματοποιήθηκε βράβευση αστυνομικών υπαλλήλων για τη φιλοζωία τους με μουσική συνοδεία από την Μαρία Ρεμπούτσικα στο βιολί και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στο πιάνο .  Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν και ο Ανθυπαστυνόμος στο ΑΤ Δάφνης – Yμηττού  , κος Βασίλης Κωσταράς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Παιανίας σε διδασκαλία του  Γιώργου Κωνσταντινίδη και με  την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ , καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού . Επίσης συμμετείχε και η ομάδα Sapt Hellas όπου με εισηγήτριες τις κκ. Χριστίνα Οικονόμου και Αθηνά Παπάζογλου αναφέρθηκαν στους τρόπους επικοινωνίας και γνωριμίας με σκύλους .

Τέλος η σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Ανδριανού και ο ηθοποιός  Κωνσταντίνος Λάγκος απήγγειλαν ποίηση .  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κα Σκιαδοπούλου Γεωργία & η κα Δεμενεοπούλου Ελένη , μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς &  προστασίας των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση :

Facebooktwitterpinterestlinkedin