Αποτελέσματα Διεξαγωγής ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (RAPID covid-19 TEST) σε ΠΕΖΟΥΣ το Σάββατο 30-1-2021 και ώρα 10.00 – 15.00, στην κοινότητα Υμηττού, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 ( πρώην Δημαρχείο Υμηττού)

Δημοσίευση: 1 Φεβρουαρίου 2021, 13:51

image_pdfimage_print

Το ΚΕΠ Υγείας Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), στο πλαίσιο της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και διασφάλισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, πραγματοποίησαν το ΣΑΒΒΑΤΟ 30-1- 2021 από τις 10.00π.μ. έως 3.00μ.μ., στην κοινότητα Υμηττού πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 ( πρώην Δημαρχείο Υμηττού ) ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid Covid-19 test) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ.

Ύστερα από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τον Ε.Ο.Δ.Υ., διενεργήθηκαν 362 rapid tests από τα οποία ΔΕΝ εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επίσημα αποτελέσματα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και για τις δύο δράσεις (23/01/21 κοιν. Δάφνης και 30/01/21 κοιν. Υμηττού) σε σύνολο 854 ελέγχων βρέθηκε μόνο ένα θετικό κρούσμα. Σημειώνουμε, ότι η προσπάθεια να προκληθεί σύγχυση στους συμπολίτες μας με ψευδείς φήμες ότι ο Δήμος μας συγκαταλέγεται στους υπόλοιπους του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με αυξημένο ιικό φορτίο, δεν ευσταθούν και στην παρούσα χρονική στιγμή είναι άκρως επικίνδυνες για το δημόσιο αίσθημα!

Ενωμένοι, συνεχίζουμε όλοι μαζί να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, δεν εφησυχάζουμε και προσέχουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε ασφαλείς.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Ε.Ο.Δ.Υ., για την ολοκλήρωση της τόσο εποικοδομητικής συνεργασίας μας, με κύριο σκοπό να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Η Πολιτική Εκπρόσωπος

Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας

Δήμου Δάφνης- Υμηττού

Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου


Facebooktwitterpinterestlinkedin