Ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης – Υμηττού για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2020, 14:18

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού ενόψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων κι έχοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, το γεγονός ότι η προετοιμασία των υποψηφίων έγινε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες καθώς για περίπου δύο μήνες οι μαθητές της Γ΄ λυκείου έμειναν μακριά από τα θρανία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σεβόμενος  την ψυχολογική τους επιβάρυνση καθώς διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο στη ζωή τους κι αναγνωρίζοντας την συνέπεια, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτικών, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ  τόσο τους μαθητές όσο και  τους εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες  και τους διαβεβαιώνει ότι έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της υγείας τους με την εφαρμογή και την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης, με σκοπό την διασφάλιση ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος.

Για το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων διαθέτουμε:  

  • Αντισηπτικά και μάσκες
  • Καθαριότητα – υγιεινή όλων των χώρων
  • νοσηλευτικό προσωπικό για παροχή πρώτων βοηθειών.  
  • Ατομικά μπουκάλια νερού για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία όλων, εκπαιδευτικής κοινότητας, γονέων, μαθητών και με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Στις οικογένειες των μαθητών,  που μέσα σε μία δύσκολη περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές τους, ευχόμαστε  υπομονή και δύναμη.

Στην Σχολική κοινότητα, (διευθυντές Λυκείων, Β/θμιας εκπαίδευσης, καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο!!

 Ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε δυνατή προσπάθεια  προς όφελος των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας γιατί η  κατάκτηση της γνώσης αποτελεί θεμελιώδες αξίωμα της κοινωνίας μας.

Γραφείο Δημάρχου

12.06.2020

Facebooktwitterpinterestlinkedin