Ανακοίνωση του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Αθ.Μπινίσκου για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2021, 11:59

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού συνεχίζει και φέτος την έμπρακτη υποστήριξή του στην εκπαιδευτική κοινότητα κατά την διαδικασία διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και της φετινής χρονιάς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,  η απουσία των μαθητών για περισσότερο από  6 μήνες από το φυσικό τους περιβάλλον, δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στους μαθητές της Γ’ λυκείου κατά την προετοιμασία τους για την συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Δήμος μας, σεβόμενος την  ψυχολογική επιβάρυνση των μαθητών καθώς διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο στη ζωή τους, αλλά κι αναγνωρίζοντας την συνέπεια, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτικών, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ μαθητές και εκπαιδευτικούς στις σχολικές μονάδες για την διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων και τους διαβεβαιώνει ότι έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της υγείας τους με την εφαρμογή και την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης, με σκοπό την διασφάλιση ενός ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος.

Για το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων διαθέτουμε:  

  • Αντισηπτικά και μάσκες
  • Καθαριότητα – υγιεινή όλων των χώρων
  • Νοσηλευτικό προσωπικό για παροχή πρώτων βοηθειών  
  • Ατομικά μπουκάλια νερού για όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία όλων, εκπαιδευτικής κοινότητας, γονέων, μαθητών και με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Στις οικογένειες των μαθητών,  που μέσα σε μία δύσκολη περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές τους, ευχόμαστε  υπομονή και δύναμη.

Στη Σχολική κοινότητα, (Διευθυντές Λυκείων Β/θμιας Εκπαίδευσης, Καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο!!

       Ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε δυνατή προσπάθεια  προς όφελος των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας γιατί η  κατάκτηση της γνώσης αποτελεί θεμελιώδες αξίωμα της κοινωνίας μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ

Facebooktwitterpinterestlinkedin