Ανακοίνωση της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δάφνης-Υμηττού – 03.08.2021

Δημοσίευση: 3 Αυγούστου 2021, 15:39

image_pdfimage_print

Τις τελευταίες ημέρες οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα έφτασαν στα ύψη. Οι Εθελοντές Φιλόζωοι του Δήμου μας, εφοδιάζουν τακτικά με τροφή και νερό τις ταΐστρες και ποτίστρες που έχουμε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της πόλης μας στα παρακάτω σημεία:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΡΑΥΓΗΣ(ΠΡΟΥΣΗΣ)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ(ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ TOY ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ,ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ(ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ)

ΑΛΣΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΑΛΑΓΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ.

Λόγω του καύσωνα εάν βρεθείτε κοντά σε κάποια από αυτά τα σημεία, μπορείτε να εφοδιάσετε με δροσερό νερό τις ποτίστρες,ώστε να βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια που κυκλοφορούν στην πόλη μας!

Επίσης απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να αφήνουν σε όποιο σημείο επιθυμούν ,λίγο φρέσκο και δροσερό νερό για τα τετράποδα που υποφέρουν από τη ζέστη.

Καλούμε, παράλληλα, τους φιλόζωους αλλά και κάθε πολίτη να μην ενοχλούν τα αδέσποτα, όταν εκείνα βρουν καταφύγιο σε κάποιο σκιερό μέρος και να μην τα φοβούνται, ούτε να τα διώχνουν καθώς, ως επί το πλείστον, πρόκειται για ήρεμα ζωάκια!

Αν όλοι βάλουμε ένα μπολάκι με νερό,αφιερώνοντας μόνο ένα λεπτάκι από το χρόνο μας,θα ανακουφίσουμε χιλιάδες ψυχούλες που θα μας ευγνωμονούν…Γιατί το νερό δεν κοστίζει,όσο αξίζει…

Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγραμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζωων Συντροφιάς  Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Φωτογραφίες :

Facebooktwitterpinterestlinkedin