Ανδρουλάκης Ανδρέας

Ο Ανδρέας Ανδρουλάκης, δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού» ( https://politessekinisi.gr/ ), γεννήθηκε στην Κρήτη και κατοικεί στη Δάφνη. Είναι απόφοιτος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2004 έως το 2017 υπηρέτησε ως καθηγητής πληροφορικής σε πλήθος σχολείων μεταξύ αυτών και σε σχολεία του δήμου μας. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός πληροφορικής στις περισσότερες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΙΝΕΠ – Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης), ΙΕΚ,ΚΕΚ,ΚΕΕ (Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων) κτλ.

Έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ιστοσελίδας και ρομποτικής.

Εργάστηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη συμβάλλοντας στη μετάβασή της στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Με πρωτοβουλία του έχουν πραγματοποιηθεί προγράμματα δωρεάς υπολογιστών σε σχολεία του δήμου μας από την Εθνική Βιβλιοθήκη. Από το 2018 είναι υπάλληλος του τμήματος Καινοτομίας & Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στη μηχανογράφηση του δήμου Αγ. Δημητρίου.

Είναι γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής.

email :

androul@gmail.com

Ιστοσελίδα :

https://www.androul.com

Social Media :

https://www.facebook.com/androul

https://www.facebook.com/androulakisandreas

 

 

error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!