Μπόκαρης Γιώργος (Αναπληρωματικό μέλος)

Ο Γιώργος Μπόκαρης, δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού» ( https://politessekinisi.gr/ ), είναι Χημικός Μηχανικός με ειδίκευση στη Διοίκηση Βιομηχανικών Μονάδων. Εργάστηκε για περισσότερα από 25 χρόνια στην παραγωγή δομικών υλικών και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των ιδιοτήτων των βοτάνων για φαρμακευτική και καλλυντική χρήση.

Από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Ρώμη της Ιταλίας, υπήρξε εκλεγμένος αντιπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο των καθηγητών του Πολυτεχνείου και ήταν μέλος της FGCI (νεολαίας του PCI) και της CGIL (Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας).

Στον Δήμο μας δραστηριοποιήθηκε με το γονεϊκό κίνημα 15 χρόνια. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ Συλλόγων Γονέων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Υμηττού και της Ένωσης Γονέων Δάφνης-Υμηττού. Είναι ενεργό μέλος στα κινήματα Αλληλεγγύης και σε Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου μας (είναι μέλος του Δ.Σ του ΦΟΥ και του Δ.Σ. του Θεάτρου Βράχων).

Ασχολείται με την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και συμμετέχει σε ΚΟΙΝΣΕΠ, που δραστηριοποιείται στη Δάφνη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Δάφνης-Υμηττού-Ν. Κόσμου και μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΕΑ (Ομοσπονδία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αττικής).

error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!