Έκθεση 10 Σύγχρονων Εικαστικών απο τον Δήμο Δάφνης Υμηττού στο Μουσείο Μπουζιάνη

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Μπουζιάνη Γ. 27-31, Δάφνη, Δημοτική Ενότητα Δάφνης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, 10562, ΕλλάδαΧάρτης

 

Στο Μουσείο Μπουζιάνη του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ., έκθεση αφιερωμένη σε δημότες εικαστικούς. Μετά από ανοιχτό κάλεσμα του Μουσείου η έκθεση επικεντρώνεται σε δέκα καλλιτέχνες μεταξύ όσων ανταποκρίθηκαν, των οποίων η διαφορετικότητα των μέσων και της φόρμας σχηματίζει ένα μικρό σύμπαν σύγχρονης δημιουργίας.

Στην έκθεση διασταυρώνονται, μολύβια, κάρβουνα, λάδια, ακουαρέλες μικτή τεχνική, σχέδια σε υπολογιστή και φωτογραφίες. Οι δημιουργοί -ανεξάρτητα από ηλικία και κατάρτιση συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο με το έργο τους και αποδεικνύουν ότι δεν μας λείπουν οι άνθρωποι, δεν μας λείπουν οι ιδέες. Η έκθεση αυτή συμβάλλει – χάρη στους καλλιτέχνες που ενσυνείδητα και ομόψυχα ενσωματώθηκαν στην προσπάθεια του Δήμου και του Μουσείου να κινητοποιήσουν την κοινωνία -να χτιστεί μια πολιτισμική φωλιά και να ανοίξει νέους δρόμους για διάλογο. Στόχος του Α’ αυτού κύκλου εκθέσεων, είναι να υποστηρίξει την αμφίδρομη σχέση του Μουσείου με τους δημιουργούς.

 

Συμμετέχουν οι:

ΜΙΡΚΑ ΒΕΚΙΑΡΗ / ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΩΤΣΑΚΗ / ΧΑǏΔΩ ΜΟΥΖΑΚΗ
ΔΩΡΑ ΜΠΕΛΕΓΡΙΝOY / ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ / ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ
ΘΑΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΜΑΡΙΝΑ ΙΩ ΤΖΑΝΝΕΣ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 15.2.2018 – 18.3.2018
Μέρες / Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή / 12:00 – 18:00
Για υλικό υψηλής ανάλυσης και πληροφορίες στο  Μουσείο Μπουζιάνη και στο 6944670324 – 210 9028455
Διεύθυνση : Γ. Μπουζιάνη 27 – 31, Δάφνη , Άγιος Ιωάννης

 

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ

image_print
Facebooktwitterpinterestlinkedin
error: Content is protected !!