Δελτίο Τύπου Λήξης 3ης Ημερίδας της Σχολής Γονέων απο τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής με θέμα » Πρωτοβάθμια πρόληψη της χρήσης ουσιών στους εφήβους «

 

Ένα πολύ σημαντικό θέμα διαπραγματεύτηκε η Σχολή Γονέων του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης Υμηττού την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου. Το θέμα ήταν η Πρωτοβάθμια πρόληψη της χρήσης ουσιών στους έφηβους με την κοινωνική λειτουργό και κοινωνιολόγο από την ομάδα πρόληψης του 18 Άνω κυρία Ντόρα Καρβούνη.

Ο Δήμος μας εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των νέων εφήβων και των γονέων γύρω από την μάστιγα των ναρκωτικών με ομιλίες, μουσικές συναυλίες, διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις σε σχολεία της πόλης σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον έχουμε καθιερώσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ναρκωτικών τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 1500 αθλητές απ’ όλο το λεκανοπέδιο, με σκοπό την ενημέρωση αφού ως τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουμε άλλες δυνατότητες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ψυχολόγους και στους εργαζόμενους του Οργανισμού για την σημερινή ουσιαστική ημερίδα.

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που και σήμερα ήσασταν μαζί μας και μας δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε.

 

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΔΥ

Νικόλαος Ντίνος

 

Φωτογραφικό υλικό :

 

image_print
Facebooktwitterpinterestlinkedin
error: Content is protected !!