Πρόσκληση ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ για την εκλογή των μελών Προεδρείου του Δημοτικού  Συμβουλίου & της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού)  Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1,  στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου , την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή μελών προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 71 του ν. 3852/2010 (Α’87).

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




Χριστουγεννιάτικες ευχές 2024 του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Τάσου Μπινίσκου




Χριστουγεννιάτικες ευχές 2024 από τον Πρόεδρο του Οργανισμού – Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού




Χριστουγεννιάτικες ευχές 2024 από τον Πρόεδρο του Οργανισμού – Πολιτισμού & Αθλητισμού Δάφνης – Υμηττού




Ανακοίνωση Εκδήλωσης Εγκαινίων Κεντρικής Πλατείας Δημαρχείου Δάφνης για το Σαββάτο 23.12.2023 και ώρα 11.00 π.μ.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι σημερινές εκδηλώσεις για τα εγκαίνια και τον αγιασμό της ανακαινισμένης μας πλατείας, αναβάλλεται για το Σαββάτο 23.12.2023 στις 11:00.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

#κεντρικηπλατεια
#δημαρχειουδαφνης
#δημοσδαφνησυμηττου
#τασοσμπινισκος

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος




Πρόσκληση αγιασμού – εγκαινίων Κεντρικής Πλατείας Δημαρχείου Δάφνης – 23.12.2023 και ώρα 11:00

Γραφείο Δημάρχου

20.12.2023




Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα – Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 – 14:30 στην Κεντρική Πλατεία Δημαρχείου Δάφνης




Δελτίο Τύπου Ημερίδας που έγινε την Δευτέρα 18.12.2023 στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δάφνης – Υμηττού από το Κέντρο Κοινότητας με θέμα: “Κατανόηση και Τρόποι διαχείρισης του άγχους & του στρες”

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/12/2023, ώρες 18:00 – 21:30, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Δάφνης – Υμηττού, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, επιμορφωτικό σεμινάριο στους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου μας από την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Ευαγγελία Σταματέλου, με θέμα:

“Κατανόηση και Τρόποι διαχείρισης του άγχους & του στρες”

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με στόχο την υποστήριξη, ενδυνάμωση και συμβουλευτική των μαθητών της Β΄ και Γ΄ Λυκείου στην ιδιαίτερα στρεσογόνο και πιεστική περίοδο προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Στη συνάντηση μας με τους μαθητές αναπτύχθηκαν διεξοδικά και μέσα από παραδείγματα, θεματικές ενότητες που αφορούν: στις έννοιες του άγχους και του στρες, στα συμπτώματα με τα οποία εμφανίζονται, στις κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους καθώς και στους τρόπους διαχείρισης τους.

Παράλληλα, οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά σε δύο βιωματικές ασκήσεις, μία στην έναρξη του σεμιναρίου με τίτλο: “Το στρεσόμετρο!!”

και μία στο κλείσιμο της συνάντησης μας με τίτλο: “Η ασπίδα μου στα δύσκολα”,

με στόχο να επιτευχθεί μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες και τον δημιουργικό διάλογο που ακολούθησε με τους μαθητές η αποτελεσματικότερη κατανόηση του περιεχομένου του σεμιναρίου, η ανταλλαγή σκέψεων και εμπειριών και η ανάδειξη των θετικών στοιχείων της προσωπικότητας μας ως ισχυρή βάση για την επίτευξη των στόχων μας. Στους μαθητές δόθηκε Βεβαίωση Συμμετοχής και έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κέντρου Κοινότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που συμμετείχαν στο σεμινάριο, την Αντιδήμαρχο – Υπεύθυνη Κοινωνικού Φροντιστηρίου κα Γεωργία Σκιαδοπούλου για την πρόσκληση διοργάνωσης της δράσης, τη Συντονίστρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Εθελόντρια – Εκπαιδευτικό κα Κωνσταντίνα Πρωτοπαπά για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας και τους Εθελοντές –  Εκπαιδευτικούς κα Αναστασία Τσιάκα και Γεώργιο Τσάμη  για την ενεργή υποστήριξη και συμμετοχή τους στη συνάντηση μας.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με στόχο την υποστήριξη, ενδυνάμωση και συμβουλευτική των μαθητών της Β΄ και Γ΄ Λυκείου στην ιδιαίτερα στρεσογόνο και πιεστική περίοδο προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Φωτογραφικό υλικό :




Πρόσκληση στην εκδήλωση απονομής των βραβείων «ΤΟΥΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ» την Τετάρτη 20.12.2023 και ώρα 18:30




Χριστουγεννιάτικες Ευχές 2024 από το Κέντρο Κοινότητας Δάφνης – Υμηττού