“Αποτελέσματα της ΣΟΧ 1/2023 Ανακοίνωσης”

Κατεβάστε τον πίνακα κατάταξης οδηγών με ΑΔΑ εδώ

Κατεβάστε τον πίνακα κατάταξης εργατών με ΑΔΑ εδώ

Κατεβάστε τον πίνανα απορριπτέων εδώ




Εκδρομή στα Καλάβρυτα απο το Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) την Παρασκευή 12.05.2023 έως και την Κυριακή 14.05.2023

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στο πλαίσιο υλοποίησης δραστηριοτήτων με ψυχαγωγικό και πολιτισμικό χαρακτήρα για τα μέλη του Προγράμματος διοργανώνουν  τριήμερη εκδρομή από το απόγευμα της Παρασκευής 12/05/23 έως την Κυριακή 14/05/2023 στην κωμόπολη των Καλαβρύτων.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού οι ωφελούμενοι κινητοποιήθηκαν ως προς την ενίσχυση του αισθήματος «ανήκειν» σε ομάδα, επιλέχθηκε ο προορισμός με γνώμονα την ιστορία και τη γεωφυσική ομορφιά του τόπου και κριτήρια αποτέλεσαν η  προσβασιμότητα και η ασφάλεια των ωφελούμενων παράλληλα με τις αρχές της ενεργούς γήρανσης και την άσκηση θετικών πρακτικών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μεγαλύτερων ανθρώπων της κοινότητας.

Η συμμετοχή στην εκδρομή περιλαμβάνει την μεταφορά, τη διαμονή, τη διατροφή των ωφελούμενων, τις επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής και η συνοδεία θα γίνει από εργαζόμενους  του προγράμματος. Το συνολικό κόστος της δράσης θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΚΠΔΥ.

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Κοινωνικές Δομές στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προς τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας συνιστά γόνιμο έδαφος για να εκφραστούν και να ταξιδέψουν για άλλη μια φορά συναισθήματα αναγνώρισης, εκτίμησης και σεβασμού έχοντας ως προσδοκία να αποτελέσει η δράση αυτή μια αλησμόνητη εμπειρία στις  ψυχικές μας αποσκευές! 

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού

Τάσος Μπινίσκος

 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Κωνσταντίνος Νεκτάριος Σ. Σταυριανουδάκης

Φωτογραφικό υλικό :