Ανακοίνωση ΔΩΡΕΑΝ διανομής παιδικών υποδημάτων TOMS απο τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού και το «Μαζί για το Παιδί»

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος και το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί», πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, δωρεάν διανομή παιδικών υποδημάτων, στο χώρο του Α΄ΚΑΠΗ Δάφνης, (Χρ. Μιχαλόπουλου 65 & Βύρωνος), με σκοπό την στήριξη ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας, οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση, κατόπιν της πανδημίας Covid-19.

Στο πλαίσιο της αλληλέγγυας δράσης «One for One» για τα παιδιά, η εταιρεία υποδημάτων «TOMS», για κάθε μία αγορά των καταναλωτών, προσφέρει δωρεάν ένα ζευγάρι παπούτσια στα παιδιά που μας χρειάζονται. Σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλύπτουν πανελλαδικά ανάγκες του ευάλωτου πληθυσμού.

Η προσέλευση των μικρών μας φίλων ήταν μεγάλη και προσφέρθηκαν 149 ζευγάρια παιδικά υποδήματα.

Για ακόμη μία φορά η δύναμη της Αλληλεγγύης χάρισε απλόχερα χαμόγελα.

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Η Αντιδήμαρχος    

Κοινωνικής Πολιτικής –

Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.ΙΣ Ισότητας των Φύλων

Χρυσούλα Θάνου

Φωτογραφικό υλικό της δράσης :




Προκήρυξη πρόσληψης δύο ατόμων με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής” ΣΟΧ 1 2021-2022

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι : από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε κατόπιν ραντεβού αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :

Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, Ηλιουπόλεως 120, Τ.Κ. 17237 , Δάφνη, υπόψιν κας Αθηνάς Δεληκωνσταντίνου, (τηλ. επικοινωνίας: 210-9707681).

Το  εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

 Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ»

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ  

 

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ

Κατεβάστε το παράρτημα ανακοινώσεων εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΔΕ-ΥΕ εδώ

Κατεβάστε το έντυπο ΠΕ-ΤΕ εδώ

 

 




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ – Μήνυμα Προέδρου Γεωργίας Σκιαδοπούλου εκ μέρους των Μελών της Πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς- Φιλοζωικής Επιτροπής Δήμου Δάφνης-Υμηττού 04.04.2022