Δελτίο Τύπου για την διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού (Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) 27.11.2020 πρώην Δημαρχείο Υμηττού

Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2020 από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού σε κοινωνική σύμπραξη με την Περιφέρεια Αττικής, η διανομή τροφίμων και άλλων βασικών προϊόντων, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA).

Η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Κατά τη διάρκεια
της διαδικασίας διανομής των προϊόντων τηρήθηκαν με τη δέουσα υπευθυνότητα και σχολαστικότητα
όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία από τον Covid 19 τόσο των εργαζομένων, όσο και των δικαιούχων. 

Το Κέντρο Κοινότητας πάντα κοντά στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, με ευαισθησία, αίσθημα αλληλεγγύης και με πρωταρχικό στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας, συνέδραμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην υλοποίηση της δράσης σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  όλη διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια, την άριστη οργάνωση και συνεργασία όλων των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα..

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΘΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ

Φωτογραφικό υλικό :




Ανακοίνωση Δημάρχου για την διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ (Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) 27.11.2020

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε κοινωνική σύμπραξη με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα 27 Νοεμβρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, διανομή τροφίμων και άλλων βασικών υλικών αγαθών, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.

Κατά τη διάρκεια της διανομής και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο Δήμος μας, θα συνεχίζει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, τους κοινωνικά ευπαθείς συνανθρώπους μας και υλικά αλλά και πνευματικά, με στόχο την μείωση στο ελάχιστο του κοινωνικού αποκλεισμού τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΙΝΙΣΚΟΣ