Παρουσίαση προγράμματος «Εργαλεία Αποσυναρμολόγησης» – 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΦΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης "Γεώργιος Μπουζιάνης", Γράμμου 1 στη Δάφνη Χάρτης
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

σας περιμένουμε στο σχολείο μας, 5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης «Γεώργιος Μπουζιάνης», Γράμμου 1 στη Δάφνη την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 για ένα εικαστικό event. Στη συνέχεια θα μετακινηθούμε στις 12.00 το μεσημέρι στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Δάφνης όπου θα ανακαλύψουμε πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες από τη συμμετοχή τριών σχολείων στο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση ¨»Εργαλεία Αποσυναρμολόγησης» με  υπεύθυνο τον εικαστικό και αναπληρωτή καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ. κο Ζάφο Ξαγοράρη.

 

Τα παιδιά βγήκαν στους δρόμους για να αφουγκραστούν την πόλη και να ηχογραφήσουν νέους ήχους της. Δούλεψαν σε ομάδες για να αντιστρέψουν τους νόμους της βαρύτητας, και τα κατάφεραν! Τύπωσαν γράμματα σε μεγάλο μέγεθος για να μπορούν να διαβάσουν όλοι τα δικά τους συνθήματα στους δρόμους της πόλης.

 

11:00-12:00 | Ελάτε να δείτε τι θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές σε τρία σχολεία ταυτόχρονα: στο 100ό Δημοτικό Αθηνών, το 5ο Δημοτικό Δάφνης «Γεώργιος Μπουζιάνης» και το 43ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθήνας.

12:00-12:30 | Το λεωφορειάκι της Στέγης θα σας μεταφέρει δωρεάν από το 100ό Δημοτικό Αθήνας στο 1ο Γυμνάσιο Δάφνης και πίσω, με συχνά δρομολόγια.

12:30-14:00 | Σας περιμένουμε στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Δάφνης με αναψυκτικά και κεράσματα!

 
image_print
Facebooktwittergoogle_plus