Οδηγός του Πολίτη – Περιφέρεια Αττικής

 

Καλώς ήρθατε στον Οδηγό του Πολίτη της Περιφέρειας Αττικής.

Στην παρούσα εφαρμογή μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής όπως επίσης για τον τόπο, τον τρόπο και το χρόνο εξυπηρέτησης σας.

Χρησιμοποιώντας «λέξεις – κλειδιά» και επιλέγοντας ανάμεσα στα πολλαπλά προσφερόμενα φίλτρα μπορείτε να πλοηγηθείτε στα ζητήματα που επιθυμείτε, παρακάμπτοντας πληροφορίες που δεν έχουν για εσάς κανένα ενδιαφέρον.

Ελπίζουμε να βρείτε τη χρήση της εφαρμογής φιλική και αποτελεσματική.

Πριν την είσοδο σας στην εφαρμογή πατήσετε ΕΔΩ και αφιερώστε λίγα λεπτά για να ενημερωθείτε για κάποιες χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες χρήσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ

Τεχνικές Πληροφορίες Χρήσης

Η εφαρμογή Οδηγός Πολίτη Περιφέρειας Αττικής, λειτουργεί με τη χρήση του περιηγητή που είναι εγκατεστημένος στην συσκευή πρόσβασης σας.

Προτείνεται η χρήση της εφαρμογής με την τελευταία έκδοση GoogleChrome, ή MozillaFirefox ή MicrosoftEDGE.

Ο Οδηγός Πολίτη είναι εφαρμογή κατασκευασμένη με πρότυπα CCS3, HTML5, και απαιτεί ενεργοποιημένη javascriptστον περιηγητή. Τα πιστοποιητικά ασφαλείας των εφαρμογών είναι έκδοσης TLS 1.2. Οι τεχνολογικές αυτές επιλογές συμμορφώνονται με τις σύγχρονες πρακτικές και οδηγίες που εφαρμόζονται διεθνώς.

Συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tabletsκαι κινητά) με συνδυασμό λειτουργικού Συστήματος και έκδοσης περιηγητή (browser) παλαιότερης τεχνολογίας ενδέχεται να μην υποστηρίζουν πλήρως ή μερικώς λειτουργίες της εφαρμογής.

Εφόσον διαπιστώσετε ότι ο συνδυασμός Λειτουργικού Συστήματος και Περιηγητή σας, δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία της εφαρμογής Οδηγός Πολίτη, για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, θα πρέπει να «κατεβάσετε» (download) και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός από τους δωρεάν περιηγητές Google Chrome ή Mozilla Firefox. Για τον σκοπό αυτό επισκεφθείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες και ακολουθείστε τις οδηγίες που σας παρέχουν.

Για τον Google Chrome: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/

Για τον Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/el/firefox/new/

Σημείωση: Εφόσον το λειτουργικό σας σύστημα είναι Windows XP ή παλαιότερο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας, το λειτουργικό σας σύστημα δεν υποστηρίζεται πλέον και ενδεχομένως να μην έχετε την δυνατότητα αναβάθμισης του περιηγητή σας. Για τις περιπτώσεις αυτές εξακολουθεί να λειτουργεί η εφαρμογή με τη χρήση περιηγητή (Browser) Mozila Firefox. Εγκαταστήστε την νεότερη έκδοση του, δωρεάν σε αυτή τη σελίδα. https://www.mozilla.org/el/firefox/new/

 

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής – Οδηγός του Πολίτη

image_print
Facebooktwittergoogle_plus