Καλωσόρισμα των Διευθυντών των σχολείων μας

(Από αριστερά προς τα δεξιά: Χαρίσης Κωνσταντίνος, Βερύκιος Δημήτριος, Δήμαρχος Σταυριανουδάκης. Ι. Μιχαήλ, Βογιατζόγλου Αργυρούλα, Σκιαδοπούλου Γεωργία. )

 

 (Οι Διευθυντές/τριες των σχολείων  του Δήμου μας)

 

 

     Στις 7 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία του Γραφείου Παιδείας και Εθελοντισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Υμηττού συνάντηση γνωριμίας των νέων Διευθυντών/τριών  των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου με τον Δήμαρχο κ. Μιχ. Σταυριανουδάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Κων. Χαρίση, τον Πρόεδρο της ΔΕΠ  κ. Δημ. Βερύκιο και τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας κ. Αργυρούλα Βογιατζόγλου και Β/θμιας κ. Γεωργία Σκιαδοπούλου.

     Ο κ. Δήμαρχος, αφού συνεχάρη και ευχήθηκε καλή θητεία  στους νέους Διευθυντές, πρόσθεσε «ότι η Παιδεία και η Εκπαίδευση αποτελούν για τον Δήμο  και για μένα προσωπικά πρώτη προτεραιότητα, αφ’ ότου ανέλαβα, εδώ και δεκαπέντε χρόνια, την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Κατά συνέπεια και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, το ενδιαφέρον μας για τα σχολεία θα παραμείνει αμείωτο».

    Στη συνέχεια έλαβαν τον λόγο ο Πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Δημ. Βερύκιος και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Αργ. Βογιατζόγλου και κ. Γ. Σκιαδοπούλου, ενημερώνοντας τους Διευθυντές σε θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και ευχές.

 

image_print
Facebooktwittergoogle_plus