Έναρξη δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης ΙΤΑΛΙΚΗΣ γλώσσας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου μας

Τη Δευτέρα 8/1/2018, στο 7ο Δημ. Σχολείο Δάφνης, Εθνικής Αντιστάσεως & Ηλέκτρας, ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού σε συνεργασία με την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Εθελοντισμού, πραγματοποίησαν την έναρξη των δωρεάν μαθημάτων του τμήματος εκμάθησης ΙΤΑΛΙΚΗΣ γλώσσας.
Η συμμετοχή των ενήλικων συμμετεχόντων ήταν μεγάλη! Στην έναρξη των μαθημάτων παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης κ. Μ.Σταυριανουδάκης ο οποίος τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος και σκοπός του οράματός του, ήταν, είναι και θα είναι η ανακούφιση των οικονομικά ευάλωτων ομάδων της πόλης μας και η στήριξή τους σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής τους. Παράλληλα ευχαρίστησε την ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ καθηγήτρια Ιταλικών, κ. Φανή Σιδερίδου, πτυχιούχος Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Ως Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Εθελοντισμού εκφράζουμε επίσης θερμές ευχαριστίες στην κ. Φανή Σιδερίδου, η οποία με προθυμία και αληθινή αγάπη δέχτηκε να είναι στο πλάι μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να απαλύνουμε την αγωνία των συμπολιτών μας που λόγω οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Επίσης ευχαριστούμε την εθελόντρια – γραμματέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών κ. Α. Παπαϊωάννου, η οποία Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9:00-11:00 βρίσκεται στο δημαρχείο Υμηττού, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 1, 1ος όροφος γρ. Παιδείας-Εθελοντισμού, τηλ. 2132037815

 

image_print
Facebooktwittergoogle_plus