Δελτίο Τύπου – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αλληλεγγύης στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού

 

Το Σάββατο 23/12/2017, στην πλ. Καλογήρων (μετρό Δάφνης), ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής, την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού και τη ΜΚΟ ΕΔΡΑ, πραγματοποίησαν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου.

 Η συμμετοχή και η προσφορά των πολιτών όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο εργαστήρι παιχνιδιών, να διασκεδάσουν με πειρατές, ξωτικά, ακροβάτες  και το Τσίρκο Metrale και φυσικά να ανταλλάξουν ευχές με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους τους φορείς της πόλης, αλλά και σε όλους τους πολίτες, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου και την μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα, τα παιχνίδια και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν,  θα διανέμονται  από την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και Αβέρωφ από τις 10:00 έως τις 13:00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-9769598.

 

Φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση:

 

image_print
Facebooktwittergoogle_plus