Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα

stavrakakis_poster

koph pitas

afisa_koinononiko_nea_2

Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Logo_ethelodismos2

Η προγραμματισμένη για 22/11/2016 έναρξη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ της Α'/θμιας εκπαίδευςης αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα πραγματοποιηθεί 23/11/2016 στο 7ο Δημοτικό σχολείο, Δάφνης ( Όλγας και Αριστοτέλους) στις 4.30μ.μ. μαζί με την έναρξη του προγράμματος της Β'/θμιας εκπαίδευσης.

           Από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης-  Εθελοντισμού

Logo_ethelodismos2

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ 
Την Τρίτη 21/11/2016 αρχίζει το πρόγραμμα του Κοινωνικού 
Φροντιστηρίου της πόλης μας για τους μαθητές της 
Α'/ θμιας Εκπαίδευσης στο 1ο Δημοτικό σχολείο, Δάφνης 
(Έλλης & Αγ. Βαρβάρας) στις 4.30μ.μ. & την Τετάρτη 22/11/2016 
για τους μαθητές της Β'/μιας Εκπαίδευσης στο 7ο Δημοτικό σχολείο, 
Δάφνης (Όλγας & Αριστοτέλους) στις 4.30μ.μ.
Εύχομαι καλή αρχή & δημιουργική συνέχεια σε όλους μας! 
Με εκτίμηση 
Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου

 

 

endeia3

antibiotika

Εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας
Logo_ethelodismos

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας για μαθητές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή γονείς αυτών μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο: Έλλης16 & Κανάρη Δάφνη,τηλ: 2132085505 κ. Ανδριώτου Μαρία, Δ/ντρια Κοινωνικής Προστασίας.
 
Κατεβάστε τις σχετικές αιτήσεις εδώ:
 
 
 
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων
paradosiakoi
 
Η ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης -  Εθελοντισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ" του Δήμου μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας!
Ευχαριστούμε θερμά τον χοροδιδάσκαλο κ. Δ. Μαρκαντώνη για την προσφορά αυτή.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στη δ/νση: Λ. Ηλιουπόλεως 120, 2ος όροφος, κάθε Παραςκευή 18.30-19.30,τηλ.επικοινωνίας: 6977804245 κ. Δ.Μαρκαντώνης.
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού
Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου
Ε mail: kin.ethelodismos@gmail.com, koinonikodafnisimittou@gmail.com
Ανακοίνωση για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης
Ενημερώνουμε τους /τις ενδιαφερόμενους/νες για τα ΚΔΒΜ ότι έχει ανασταλεί προς το παρόν η λειτουργία των προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

kolimbish

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ–ΥΜΗΤΤΟΥ
Η Ελληνική Κοινωνία βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση εξαιτίας  των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος και η ανασφάλεια έχουν προκαλέσει  οικονομική ασφυξία και αδιέξοδα σε πολλά νοικοκυριά.
 
Σ’ αυτήν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση απαντάμε με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση του ρόλου μας σε συνθήκες  βαθιάς ύφεσης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.
 
Ενας από τους βασικούς προσανατολισμούς της Κοινωνικής Προστασίας είναι και ο χώρος της Παιδείας, ώστε κανένα παιδί να μη στερείται των μέσων εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και ειδικότερα της δυνατότητας πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για οικονομικούς λόγους.
 
Προς το σκοπό αυτό προγραμματίζουμε την επαναλειτουργία  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (koinonikodafnisimittou@gmail.com) με τη συμμετοχή, σε εθελοντική βάση, μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και άλλων  Δασκάλων και Καθηγητών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
 
Οι κοινωνίες που ζει και ανασαίνει ο Εθελοντισμός είναι οι κοινωνίες με μέλλον για τα παιδιά μας. Κάθε νέος Εθελοντής είναι μια νέα ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο δίκαιος. Όλοι μαζί μπορούμε να συνθέσουμε μια αισιόδοξη προοπτική για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας!
 
Σας καλούμε να στηρίξετε και τη δράση αυτή και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Δάφνης  Έλλης 16 & Κανάρη τηλ : 2132085505 email kin.ethelodismos@gmail.com Πληροφορίες: Δ/ντρια Κοιν. Προστασίας Μαρία Ανδριώτου
 
Η Εντεταλμένη Δημ.Σύμβουλος Κοιν.Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού
Γεωργία.Γ.Σκιαδοπούλου
 
Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης

Athlitika 2016

ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Δάφνης-Υμηττό
kep_ygeias Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δάφνης Υμηττού, στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ (Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας) και της προσπάθειας προσφοράς υπηρεσιών πρόληψης σημαντικών νοσημάτων στους δημότες, κατά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο μας. Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας, θα εδρεύει και θα λειτουργεί στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων – Φαρμακείου (Ελ. Βενιζέλου 5 & Αβέρωφ, Δάφνη) και θα στελεχωθεί από δυο υπαλλήλους, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από ενημερωμένο γιατρό από σχολή Δημόσιας Υγείας. Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Υγείας ορίσθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γ. Σκιαδοπούλου.

laiki_voithia

Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη
Ο Δήμαρχος Δάφνης –Υμηττού Μιχαήλ. Ι. Σταυριανουδάκης  και η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού σε συνεργασία  με την «Λαϊκή Βοήθεια Ελλάδας» και δεδομένου ότι η αλληλεγγύη και η υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη δεν αφορά μόνο στην υλική προσφορά, συνεχίζουν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παροχή Δωρεάν Συμβουλευτικής Υποστήριξης.
 
Η Συμβουλευτική απαρτίζεται από τέσσερις θεματικές ενότητες  Υποστήριξης:
  1. Ψυχολογική και Παιδαγωγική  Τρίτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  2. Νομική  Πέμπτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  3. Χρηματοοικονομική Πέμπτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  4. Επαγγελματική Δευτέρα 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
Απολογισμοί - Ισολογισμοί (Δήμος Δάφνης-Υμηττού)
Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.
Έγκριση Ισολογισμού, Κατάστασης αποτελεσμάτων Χρήσης, Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων Χρήσης, Λογαριασμού Γενικής Εκμετάλλευσης Χρήσης και Προσαρτήματος Ισολογισμού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού χρήσης 2014 κατόπιν της αριθμ. 177/2016 απόφασης προελέγχου της Οικονομικής Επιτροπής και σύνταξης εισηγητικής έκθεσης
Απολογισμός Δ. Δάφνης - Υμηττού Νοεμβρίου 2016
Απολογισμός Οκτωβρίου 2016 Δ. Δάφνης - Υμηττού
Έγκριση Απολογισμού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Α` βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Δάφνης Υμηττού»
Απολογισμός Δ. Δάφνης - Υμηττού Σεπτεμβρίου 2016
Απολογισμός Αυγούστου 2016 Δ. Δάφνης - Υμηττού
Ενημέρωση του Σώματος και διατύπωση γνώμης επί του Ισολογισμού και τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2015 της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δάφνης –Υμηττού κατόπιν της αριθμ. 209/20-4-2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου
Απολογισμός Ιουλίου 2016 Δ. Δάφνης - Υμηττού
Έγκριση Απολογισμού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή β` βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Δάφνης Υμηττού»
Απολογισμοί - Ισολογισμοί (Δήμος Δάφνης-Υμηττού) - Περισσότερα...

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού είναι δήμος της Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Δάφνης και Υμηττού.
 
Ο νέος Δήμος έχει - σύμφωνα με την επίσημη απογραφή του 2011 – 33.628 μόνιμους κατοίκους και καταλαμβάνει έκταση 2,35 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 
Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τη νέα χωροταξική οργάνωση ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού εντάσσεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, μαζί με τους Δήμους Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας. Ο Δήμος συνορεύει βόρεια με το Δήμο Αθηναίων, ανατολικά με το Δήμο Βύρωνα, νοτιοανατολικά με το Δήμο Ηλιούπολης, νότια με το Δήμο Αγίου Δημητρίου και δυτικά με το Δήμο Νέας Σμύρνης.  Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού αποτελείται από δύο Τοπικά Διαμερίσματα: το Τοπικό Διαμέρισμα Δάφνης και το Τοπικό Διαμέρισμα Υμηττού. Τα Τοπικά Διαμερίσματα έχουν τα όρια των παλαιών Δήμων. 
 
Ο Δήμος έχει άμεση εξάρτηση για τις περισσότερες εξυπηρετήσεις του από το κέντρο της Αθήνας με το οποίο συνδέεται με τη γραμμή 2 του Μετρό και με τους άξονες Λεωφ. Βουλιαγμένης, Όλγας/Ηλιουπόλεως, Ηπείρου και Κωνσταντινουπόλεως. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης θεωρείται σημαντικός άξονας κυκλοφορίας υπερτοπικής σημασίας. Ο άξονας αυτός συγκεντρώνει μία σειρά λειτουργίες που εξυπηρετούν όχι μόνο το Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Το μεγαλύτερο τμήμα που αποτελεί και τον πολεοδομικό ιστό του Δήμου και περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ. Βαρβάρας, Ζ. Πηγής, Δημαρχείου (Κέντρο), Αγ. Ιωάννου, Γυμναστικής Ακαδημίας, Υμηττού και Χαραυγής.
 
« Ιανουάριος 2017 »
Ιανουάριος
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

logo_hop

Ι.Ε.Κ. Δάφνης-Υμηττού

events

alkool18plus

Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΠΥΥ

eoppy

oe

Υπηρεσίες Τράπεζας Χρόνου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου
anodos
Δημ. Κοινότητα Δάφνης

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Δημ. Κοινότητα Υμηττού

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αποφάσεις 2013

Αποφάσεις 2012

Αποφάσεις 2011

Δι@ύγεια
Ανάθεση του έργου «Κατασκευή διακλαδώσεων ακινήτων Α’ Φάση έτους 2016»
ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ, ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΑΡΙΑΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΕ ΚΩΦΑΛΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ, ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΑΙΜΟΡΡΟΦΥΛΙΑ, AIDS ΣΤ΄ ΔΙΜΗΝΟΥ 2016 (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
Περίληψη Διακήρυξης για τη «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων» προϋπολογισμού 246.884,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. για τις ανάγκες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού
Έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης διεξαγωγής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων»
Δι@ύγεια - Περισσότερα...

null

Ειδήσεις
Ανοικτός Δημόσιος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για τη «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων» 18/01/2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 05/01/2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ για το 2017 15/12/2016
Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών για Κίνηση Μεταφορικών Μέσων και Πετρελαίου Θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και των Νομικών Προσώπων που εποπτεύει 07/12/2016
Πρόγραμμα για απόρους «ΕΝΔΕΙΑ», Αιτήσεις 21 Νοεμβρίου 2016 έως 2 Δεκεμβρίου 2016 17/11/2016
Προκήρυξη Επαναληπτικού Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Δάφνης 21/10/2016
Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Υμηττού 21/10/2016
Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας για μαθητές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 06/10/2016
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας 06/10/2016
Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Υμηττού 22/09/2016
Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού 22/09/2016
Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης 22/09/2016
Χορήγηση 5 Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων 09/09/2016
Πίνακας κατάταξης & βαθμολογίας υποψηφίων κατηγορίας ΥΕ: Βοηθών Σερβιτόρων για την Μον. Δημοτική ΑΕ Δάφνης-Υμηττού 05/08/2016
Διακήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ (2016) 15/07/2016