Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα
Ανακοίνωση Εγγραφών Βρεφών και Νηπίων 2017

nursery   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ 2017-2018

 

 eap_lhxh_poster

 

koinoniko_pantwpoleio

dorean_ekmathisi

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ 
«Μουσείο Μπουζιάνη»
Γ. Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη 17234
Τηλ.: 210 9028455, 6944670324, 6942480648                

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
Αγαπητοί δημότες & φίλοι του Μουσείου Μπουζιάνη,
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης "Αφιέρωμα στους εμβληματικούς Δημάρχους Ανδρέα Λεντάκη & Χρήστο Μιχαλόπουλο", (πρωτοβουλία του Δημάρχου μας κ. Μ. Ι. Σταυριανουδάκη), που θα εγκαινιαστεί την 1η Μαρτίου 2017 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, σας καλούμε να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ, φέρνοντας ενδιαφέρουσες παλιές φωτογραφίες – πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας των δύο Δημάρχων, για να εμπλουτίσουμε την παρουσίαση του έργου τους! 
 
Φωτογραφίες από τη Δάφνη ή τον Υμηττό από το 1930 ως το 1990, καρτ ποστάλ, αλληλογραφία, ντοκουμέντα, αντικείμενα κτλ, θα βοηθήσουν να γίνει ευρύτερα αντιληπτή η προσφορά των Μιχαλόπουλου και Λεντάκη στα κοινά.
 
Μπορείτε να αφήνετε στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (Έλλης και Κανάρη), στην γραμματεία του γραφείου δημάρχου καθώς και στο Μουσείο Μπουζιάνη (Γ. Μπουζιάνη 27-31,  Δάφνη 17234, τηλ. 210 9028455) οτιδήποτε θα ενισχύσει αυτή μας την προσπάθεια. 
 
Οι φωτογραφίες θα παραλαμβάνονται σε φάκελο με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και θα σας επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο, μετά το πέρας της έκθεσης.
 
Ελάτε να τιμήσουμε το Δήμο μας με τις μνήμες και την παρουσία μας. 
 
Σας περιμένουμε 
 

 

afisa_koinononiko_nea_2

Έναρξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Logo_ethelodismos2

Η προγραμματισμένη για 22/11/2016 έναρξη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ της Α'/θμιας εκπαίδευςης αναβλήθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και θα πραγματοποιηθεί 23/11/2016 στο 7ο Δημοτικό σχολείο, Δάφνης ( Όλγας και Αριστοτέλους) στις 4.30μ.μ. μαζί με την έναρξη του προγράμματος της Β'/θμιας εκπαίδευσης.

           Από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης-  Εθελοντισμού

Logo_ethelodismos2

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ 
Την Τρίτη 21/11/2016 αρχίζει το πρόγραμμα του Κοινωνικού 
Φροντιστηρίου της πόλης μας για τους μαθητές της 
Α'/ θμιας Εκπαίδευσης στο 1ο Δημοτικό σχολείο, Δάφνης 
(Έλλης & Αγ. Βαρβάρας) στις 4.30μ.μ. & την Τετάρτη 22/11/2016 
για τους μαθητές της Β'/μιας Εκπαίδευσης στο 7ο Δημοτικό σχολείο, 
Δάφνης (Όλγας & Αριστοτέλους) στις 4.30μ.μ.
Εύχομαι καλή αρχή & δημιουργική συνέχεια σε όλους μας! 
Με εκτίμηση 
Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου

 

 

Εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας
Logo_ethelodismos

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας για μαθητές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή γονείς αυτών μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο: Έλλης16 & Κανάρη Δάφνη,τηλ: 2132085505 κ. Ανδριώτου Μαρία, Δ/ντρια Κοινωνικής Προστασίας.
 
Κατεβάστε τις σχετικές αιτήσεις εδώ:
 
 
 
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων
paradosiakoi
 
Η ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης -  Εθελοντισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ" του Δήμου μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας!
Ευχαριστούμε θερμά τον χοροδιδάσκαλο κ. Δ. Μαρκαντώνη για την προσφορά αυτή.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στη δ/νση: Λ. Ηλιουπόλεως 120, 2ος όροφος, κάθε Παραςκευή 18.30-19.30,τηλ.επικοινωνίας: 6977804245 κ. Δ.Μαρκαντώνης.
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού
Γεωργία Γ. Σκιαδοπούλου
Ε mail: kin.ethelodismos@gmail.com, koinonikodafnisimittou@gmail.com
Ανακοίνωση για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης
Ενημερώνουμε τους /τις ενδιαφερόμενους/νες για τα ΚΔΒΜ ότι έχει ανασταλεί προς το παρόν η λειτουργία των προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

kolimbish

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ–ΥΜΗΤΤΟΥ
Η Ελληνική Κοινωνία βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση εξαιτίας  των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Η ανεργία, η μείωση του εισοδήματος και η ανασφάλεια έχουν προκαλέσει  οικονομική ασφυξία και αδιέξοδα σε πολλά νοικοκυριά.
 
Σ’ αυτήν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση απαντάμε με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση του ρόλου μας σε συνθήκες  βαθιάς ύφεσης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.
 
Ενας από τους βασικούς προσανατολισμούς της Κοινωνικής Προστασίας είναι και ο χώρος της Παιδείας, ώστε κανένα παιδί να μη στερείται των μέσων εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και ειδικότερα της δυνατότητας πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για οικονομικούς λόγους.
 
Προς το σκοπό αυτό προγραμματίζουμε την επαναλειτουργία  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (koinonikodafnisimittou@gmail.com) με τη συμμετοχή, σε εθελοντική βάση, μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και άλλων  Δασκάλων και Καθηγητών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
 
Οι κοινωνίες που ζει και ανασαίνει ο Εθελοντισμός είναι οι κοινωνίες με μέλλον για τα παιδιά μας. Κάθε νέος Εθελοντής είναι μια νέα ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο δίκαιος. Όλοι μαζί μπορούμε να συνθέσουμε μια αισιόδοξη προοπτική για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας!
 
Σας καλούμε να στηρίξετε και τη δράση αυτή και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Δάφνης  Έλλης 16 & Κανάρη τηλ : 2132085505 email kin.ethelodismos@gmail.com Πληροφορίες: Δ/ντρια Κοιν. Προστασίας Μαρία Ανδριώτου
 
Η Εντεταλμένη Δημ.Σύμβουλος Κοιν.Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού
Γεωργία.Γ.Σκιαδοπούλου
 
Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης

Athlitika 2016

ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Δάφνης-Υμηττό
kep_ygeias Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δάφνης Υμηττού, στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ (Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας) και της προσπάθειας προσφοράς υπηρεσιών πρόληψης σημαντικών νοσημάτων στους δημότες, κατά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο μας. Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας, θα εδρεύει και θα λειτουργεί στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων – Φαρμακείου (Ελ. Βενιζέλου 5 & Αβέρωφ, Δάφνη) και θα στελεχωθεί από δυο υπαλλήλους, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από ενημερωμένο γιατρό από σχολή Δημόσιας Υγείας. Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Υγείας ορίσθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Γ. Σκιαδοπούλου.

laiki_voithia

Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη
Ο Δήμαρχος Δάφνης –Υμηττού Μιχαήλ. Ι. Σταυριανουδάκης  και η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού σε συνεργασία  με την «Λαϊκή Βοήθεια Ελλάδας» και δεδομένου ότι η αλληλεγγύη και η υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη δεν αφορά μόνο στην υλική προσφορά, συνεχίζουν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παροχή Δωρεάν Συμβουλευτικής Υποστήριξης.
 
Η Συμβουλευτική απαρτίζεται από τέσσερις θεματικές ενότητες  Υποστήριξης:
  1. Ψυχολογική και Παιδαγωγική  Τρίτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  2. Νομική  Πέμπτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  3. Χρηματοοικονομική Πέμπτη 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
  4. Επαγγελματική Δευτέρα 18:00 μ.μ - 20:00μ.μ.
Απολογισμοί - Ισολογισμοί (Δήμος Δάφνης-Υμηττού)
Απολογισμός Δ. Δάφνης - Υμηττού Μαρτίου 2017
Απολογισμός Απριλίου 2017 Δ. Δάφνης-Υμηττού
Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.
Έγκριση απολογισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού οικονομικού έτους 2016 κατόπιν προελέγχου από την Οικονομική Επιτροπή
Απολογισμός Δ. Δάφνης Υμηττού Φεβρουαρίου 2017
Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.
Απολογισμός Ιανουαρίου 2017
Απολογισμός Δεκεμβρίου 2016 Δ. Δάφνης - Υμηττου
Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης – Υμηττού» κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.
Έγκριση Ισολογισμού, Κατάστασης αποτελεσμάτων Χρήσης, Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων Χρήσης, Λογαριασμού Γενικής Εκμετάλλευσης Χρήσης και Προσαρτήματος Ισολογισμού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού χρήσης 2014 κατόπιν της αριθμ. 177/2016 απόφασης προελέγχου της Οικονομικής Επιτροπής και σύνταξης εισηγητικής έκθεσης
Απολογισμοί - Ισολογισμοί (Δήμος Δάφνης-Υμηττού) - Περισσότερα...
Απολογισμοί (Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικης)
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ 4ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2016 ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΚΠΔΥ
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΤΟΥ ΟΚΠΔΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΚΠΔΥ
Απολογισμοί (Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικης) - Περισσότερα...

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού είναι δήμος της Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Δάφνης και Υμηττού.
 
Ο νέος Δήμος έχει - σύμφωνα με την επίσημη απογραφή του 2011 – 33.628 μόνιμους κατοίκους και καταλαμβάνει έκταση 2,35 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 
Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τη νέα χωροταξική οργάνωση ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού εντάσσεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, μαζί με τους Δήμους Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας. Ο Δήμος συνορεύει βόρεια με το Δήμο Αθηναίων, ανατολικά με το Δήμο Βύρωνα, νοτιοανατολικά με το Δήμο Ηλιούπολης, νότια με το Δήμο Αγίου Δημητρίου και δυτικά με το Δήμο Νέας Σμύρνης.  Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού αποτελείται από δύο Τοπικά Διαμερίσματα: το Τοπικό Διαμέρισμα Δάφνης και το Τοπικό Διαμέρισμα Υμηττού. Τα Τοπικά Διαμερίσματα έχουν τα όρια των παλαιών Δήμων. 
 
Ο Δήμος έχει άμεση εξάρτηση για τις περισσότερες εξυπηρετήσεις του από το κέντρο της Αθήνας με το οποίο συνδέεται με τη γραμμή 2 του Μετρό και με τους άξονες Λεωφ. Βουλιαγμένης, Όλγας/Ηλιουπόλεως, Ηπείρου και Κωνσταντινουπόλεως. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης θεωρείται σημαντικός άξονας κυκλοφορίας υπερτοπικής σημασίας. Ο άξονας αυτός συγκεντρώνει μία σειρά λειτουργίες που εξυπηρετούν όχι μόνο το Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Το μεγαλύτερο τμήμα που αποτελεί και τον πολεοδομικό ιστό του Δήμου και περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ. Βαρβάρας, Ζ. Πηγής, Δημαρχείου (Κέντρο), Αγ. Ιωάννου, Γυμναστικής Ακαδημίας, Υμηττού και Χαραυγής.
 
« Μάιος 2017 »
Μάιος
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

logo_hop

Ι.Ε.Κ. Δάφνης-Υμηττού

events

alkool18plus

Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΠΥΥ

eoppy

oe

Υπηρεσίες Τράπεζας Χρόνου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου
anodos
Δημ. Κοινότητα Δάφνης

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Δημ. Κοινότητα Υμηττού

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αποφάσεις 2013

Αποφάσεις 2012

Αποφάσεις 2011

Δι@ύγεια
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Έγκριση διενέργειας και της αρ.68/2016 μελέτης της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ (ΣΥΝ)
Έγκριση διενέργειας και της αρ.65/2016 μελέτης της υπηρεσίας «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ & ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΥΜΗΤΤΟΥ(ΣΥΝ)
Έγκριση διενέργειας και της αρ.18/2017 μελέτης της υπηρεσίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΑΥ 290/2017 ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 54/18-5-2017 ΑΠΟΦ. ΟΙΚΟΝ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ Μ.Τ.Π.Υ. ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗ ΜΕΤΟΧΩΝ
ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 18/2017 ΑΑΠΟΕ (ΑΠΟΦ. 27/2017 Ο.Ε.) ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 22/2017 ΑΑΠΟΕ (ΑΠΟΦ. 27/2017 Ο.Ε.) ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠ' ΑΡ. 8/2017 ΑΑΠΟΕ (ΑΠΟΦ. 27/2017 Ο.Ε.) ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Δι@ύγεια - Περισσότερα...

null

Ειδήσεις
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δάφνης -Υμηττού 26/05/2017
ΦΕΣΤΙΒΑΛ «στη σκιά των βράχων» 2017: 7 Ιουνίου – 16 Σεπτεμβρίου 26/05/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Σχολικό Τουρνουά σκάκι Δάφνης-Υμηττού το Σάββατο 20 Μαϊου2017 στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης 24/05/2017
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Α.Ο. ΥΜΗΤΤΟΥ 22/05/2017
Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών 2017 18/05/2017
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών 12/05/2017
Πίνακας Κατάταξης για την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων Εργατών Γενικών Καθηκόντων για 3 μήνες 10/05/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ 05/05/2017
Ανακοίνωση για την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων Εργατών Γενικών Καθηκόντων για 3 μήνες 28/04/2017
Τεύχη Διακήρυξης του έργου «Ανάπλαση του Νοτιοδυτικού Τμήματος Πλατείας Ηλία Ηλιού και πρόσθετες Εργασίες στα Υδάτινα Στοιχεία Πλατειών του Δ.Δ. Υμηττού» προϋπολογισμού 180.000,00 € (Ορθή Επανάληψη) 07/03/2017
Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Α Πεντάμηνο 2017 06/03/2017
Αποτελέσματα Προκήρυξης Πρόσληψης Προσωπικού Ορισμένου Χρόνου ΣΟΧ1_2017 06/03/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης (Thaumetopoea pityocampa) στα πεύκα 01/03/2017
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την ανάγκη εκμίσθωσης του κυλικείου του 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Υμηττού 09/02/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ 2014 - 2020» 07/02/2017