Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα
Αιτήσεις Εγγραφών 2015 - 2016 στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Δάφνης - Υμηττού

nursery   

 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού ανακοινώνει:
 
Οι αιτήσεις, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για την εγγραφή βρεφών και νηπίων για το έτος 2015 - 2016, στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, θα υποβάλλονται από τις 18 Μαΐου έως 19 Ιουνίου 2015, στο Δημοτικό Κατάστημα Υμηττού (Παλαιό Δημαρχείο), πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός, 1ος όροφος, από τις 09:00 – 13:00 καθημερινά. 
 
Πληροφορίες: 213-2037856
 
Η Ανακοίνωση Εγγραφών έτους 2015 – 2016 και τα απαραίτητα έγγραφα συμπεριλαμβάνονται στο ακόλουθο pdf.
 
Η ΠΡOΕΔΡΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΛΕΚΚΑ

 

endeia_new

ta paidia paizei

ΔΙΕΚ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

ΔΙΕΚ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 

(Σοφοκλή Βενιζέλου 79,  Άγιος Δημήτριος, 17341 τηλ. 2109761352 fax  2109739830 

ηλεκτρ. ταχυδρ.  mail@iek-dafnis-ymitt.att.sch.gr)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έναρξη νέου τμήματος της ειδικότητας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ 

(Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ)

για το εαρινό εξάμηνο 2015Α

Εγγραφές:

Δευτέρα 16/2, την Τρίτη 17/2 και την Τετάρτη 18/2 και ώρες 4-7 μ.μ.

στη γραμματεία του ΔΙΕΚ: Σοφοκλή Βενιζέλου 79,  Άγιος Δημήτριος, 17341 (στο κτίριο του 3ου Γενικού Λυκείου Δάφνης)

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

  • Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  • Φωτοαντίγραφο Απολυτήριου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου  
  • ΑΜΚΑ

Tα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως. Αν αυτό δεν είναι δυνατό για σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο (π.χ ασθένεια, ωράριο εργασίας), τα δικαιολογητικά του υποψηφίου κατατίθενται με την απαραίτητη εξουσιοδότηση.

Κοινωνικό Παντοπωλείο

koino_pant

Κατεβάστε την σχετική αίτηση εδώ

afisa_koinwniko

Επιστολή Δημάρχου για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
logo_ddy
Φίλτατοι Εκπαιδευτικοί,
 
Η Ελληνική Κοινωνία συνεχίζει να βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
     Σ’ αυτήν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση ο Δήμος μας λειτουργεί εξαρχής σταθεροποιητικά με πολλές πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας βαθιά επίγνωση των ευθυνών  έναντι των δημοτών του και κυρίως των νέων, που χειμάζονται ιδιαίτερα από την ανεργία και τις οδυνηρές συνέπειές της, που σε πολλές περιπτώσεις αναστέλλει ή και ματαιώνει τα όνειρά τους.
     Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χώρο της παιδείας υπήρξε πάντοτε πρώτη και βασική προτεραιότητά μας, ώστε, μεταξύ των άλλων, όλοι οι νέοι μας να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
     Για το σκοπό αυτό, μετά την επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, κατά το παρελθόν έτος, προγραμματίσαμε και φέτος τη λειτουργία του στο 2ο Γ. Λύκειο Δάφνης (Γράμμου 1) με τη συνεργασία των τοπικών Ε.Λ.Μ.Ε και  την πρόθυμη συμμετοχή εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και εθελοντών καθηγητών της ευρύτερης περιοχής, που εξέφρασαν την πρόθεσή τους  να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
     Για μια ακόμη φορά  ο εθελοντισμός γίνεται  στρατηγικός κόμβος αλληλεγγύης. Ενδυναμώνει τη συνεργασία και προσδίδει  νόημα στη ζωή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να συνθέσουμε μια αισιόδοξη προοπτική για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας, διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή, που επιμελώς επιδιώκουμε και μας αξίζει!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας καλώ να στηρίξετε και πάλι, όπως εσείς καλά ξέρετε, τη δράση αυτή.
 
Μιχαήλ Ι. Σταυριανουδάκης
Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
dia_viou_logo
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Κ.Δ.Β.Μ. ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Δ.Β.Μ. Δάφνης-Υμηττού συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα διά βίου μάθησης έως τις 7 Νοεμβρίου 2014. 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Κ.Δ.Β.Μ. Δάφνης-Υμηττού, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, καθημερινά (πλήν της Τετάρτης) και ώρες 12:00-14:30.
 
 
Ιστοσελίδα Κ.Δ.Β.Μ. Δάφνης-Υμηττού: www.kdvmdafnis-ymittou6.webnode.gr
Μήνυμα του Δημάρχου κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκη για τη νέα σχολική χρονιά
Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,
 
Αγαπητά μας παιδιά,
 
Με την ευκαιρία της  έναρξης της  νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι υγεία, δύναμη και υπομονή να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, πιστεύοντας ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον!
Μπροστά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που έχει αντίκτυπο και στην παιδεία, εμείς θα δώσουμε προτεραιότητα και τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη, για να ενισχύσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και να διευκολύνουμε το έργο σας.  
 
Όλοι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα σχολείο ανταγωνιστικό και ποιο-τικό, που θα εξασφαλίζει σε όλους τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε την προσωπικότητά σας, να γνωρίσετε τις αξίες της ζωής, τον πνευματικό και πολιτισμικό μας πλούτο, ώστε να αντιμετωπίσετε δημιουργικά τις μελλοντικές προκλήσεις.
 
Οι νέοι και οι νέες πάντα θ’ αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη και ελπίδα της πατρίδας. Κάντε το σχολείο σας εργαστήρι χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης για σας και τον τόπο μας. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο εαυτό σας.
 
Από μας έχετε τις καλύτερες ευχές και όλη τη συμπαράσταση στον αγώνα σας για ένα καλύτερο αύριο!
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
 
Μιχαήλ  Ι.  Σταυριανουδάκης
Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Δάφνη-Καισαριανή υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής», η οποία εντάσσεται στη δράση 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» για την προγραμματική περίοδο 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
 
Σύμφωνα με το άρθρο 10, ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ της ΚΥΑ αριθμ. 2.475/ οικ.3.33 (Φ ΕΚ Β, 16/ 11-1-2012), τα αποτελέσματα επιλογής των συμμετεχόντων/ωφελουμένων, όπου αυτό απαιτείται, γίνεται με τη δημοσιοποίηση του αριθμού πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης, αντί του ονόματος εκάστου ωφελουμένου. 
 
 
null Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ–ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ–ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΕΣ–ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΕΣ-ΩΤΟΡΥΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΣΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

ΜΙΧ. Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
Βιοκλιματική ανάπλαση με φωτοβολταϊκά πεζοδρόμια στη Δημ. Κοινότητα Υμηττού - ECO News

Δήμος Δάφνης - Υμηττού

Ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού είναι δήμος της Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Δάφνης και Υμηττού.
 
Ο νέος Δήμος έχει - σύμφωνα με την επίσημη απογραφή του 2011 – 33.628 μόνιμους κατοίκους και καταλαμβάνει έκταση 2,35 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 
Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τη νέα χωροταξική οργάνωση ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού εντάσσεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, μαζί με τους Δήμους Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας. Ο Δήμος συνορεύει βόρεια με το Δήμο Αθηναίων, ανατολικά με το Δήμο Βύρωνα, νοτιοανατολικά με το Δήμο Ηλιούπολης, νότια με το Δήμο Αγίου Δημητρίου και δυτικά με το Δήμο Νέας Σμύρνης.  Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού αποτελείται από δύο Τοπικά Διαμερίσματα: το Τοπικό Διαμέρισμα Δάφνης και το Τοπικό Διαμέρισμα Υμηττού. Τα Τοπικά Διαμερίσματα έχουν τα όρια των παλαιών Δήμων. 
 
Ο Δήμος έχει άμεση εξάρτηση για τις περισσότερες εξυπηρετήσεις του από το κέντρο της Αθήνας με το οποίο συνδέεται με τη γραμμή 2 του Μετρό και με τους άξονες Λεωφ. Βουλιαγμένης, Όλγας/Ηλιουπόλεως, Ηπείρου και Κωνσταντινουπόλεως. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης θεωρείται σημαντικός άξονας κυκλοφορίας υπερτοπικής σημασίας. Ο άξονας αυτός συγκεντρώνει μία σειρά λειτουργίες που εξυπηρετούν όχι μόνο το Δήμο αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Το μεγαλύτερο τμήμα που αποτελεί και τον πολεοδομικό ιστό του Δήμου και περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ. Βαρβάρας, Ζ. Πηγής, Δημαρχείου (Κέντρο), Αγ. Ιωάννου, Γυμναστικής Ακαδημίας, Υμηττού και Χαραυγής.
 
« Μάιος 2015 »
Μάιος
ΔεΤρΤεΠεΠαΣαΚυ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ι.Ε.Κ. Δάφνης-Υμηττού

events

alkool18plus

spitiki

Συμβεβλημένοι ιατροί ΕΟΠΠΥΥ

eoppy

oe

Υπηρεσίες Τράπεζας Χρόνου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου
anodos
Απολογισμοί

Απολογισμοί

Δημ. Κοινότητα Δάφνης

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Δημ. Κοινότητα Υμηττού

Αποφάσεις 2015

Αποφάσεις 2014

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αποφάσεις 2013

Αποφάσεις 2012

Αποφάσεις 2011

null

Ειδήσεις
Ορισμός αναπληρώτριας Προϊσταμένης Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών – Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας – Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών 15/05/2015
Διεθνές Φεστιβάλ Γελοιογραφίας στον Υμηττό 2015 07/05/2015
ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης 22/04/2015
Ανακοίνωση υποβολής προσφορών για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού για τη λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Αμαλθείας και Ασπένδου» 31/03/2015
Περίληψη Διακήρυξης «Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την παράδοση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) σε εγκεκριμένο συλλογικό σύστημα συλλογής τους.» 19/03/2015
Ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων» 18/03/2015
Πρόγραμμα για απόρους για το Δήμο Δάφνης-Υμηττού 27/02/2015
Ανάκληση προκήρυξης –γνωστοποίησης μας για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης 06/02/2015
Δελτίο Τύπου: Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη 22/01/2015
Περίληψη Επαναληπτικής Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Μάκρης 12, στον Υμηττό Αττικής 18/11/2014
Ανακοίνωση για υποβολή προσφορών για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού για τη λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Αμαλθείας και Ασπένδου» 14/11/2014
Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας στον Υμηττό με θέμα: «Η Διατροφή μας είναι η ζωή μας. Μεταλλαγμένα – Μόλυνση περιβάλλοντος – Ασφάλεια Τροφίμων (Codex Alimentarius)» 07/11/2014
Αποτελέσματα προκήρυξης Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής ΣΟΧ 2/2014 27/10/2014
Πρόγραμμα Δωρεάν Εξέτασης Μαστού σε δομές υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής 23/10/2014
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 20/10/2014